Ako ima zakona, priča o deponiji na Vasovoj Vodi je završena

“Poslije jučerašnjeg sastanka i poslije pet godina tek smo danas vidjeli kompletnu dokumentaciju u vezi izgradnje sanitarne deponije na Vasovim vodama. Gospoda iz Beranske opštine su naćerani, da je objave da je svako može vidjeti. Prije desetak dana, smo dobili informaciju da je urađeno novo mjerenje do rijeke Lim. Sa nekom famoznom firmicom iz grada Berana,rekoše 536.64 m, ali danas kada smo pogledali, ovo što je objavljeno…mjeriće se opet, kao što je i naredio kabinet novoga nam premijera.”

Dokumenta na sajtu Opštine Berane

“Sa najužeg dijela parcele do Lima je : 359,67 , što je eliminacioni faktor za izgradnju bilo kakve sanitarne deponije!”

Iz pravilnika:
Депонија се састоји од: тијела депоније, система за третман депонијског гаса, базена за прихват оцједних вода, постројења за третман и испуштање оцједних вода, спољашњег дренажног система за сакупљање површинске атмосферске воде и воде од прања точкова, опреме за мјерење отпада, простора за контролу и анализу отпада, и простора за привемено складиштење отпада(члан 8 Правилника)

Buce vs Vasova voda,Beranselo.Treba li reci,da je predsjednik opstine iz sela Buce,i treba li reci da je ON “obavijestio ” drugim rijecima da nece deponiju u NJEGOVO selo…citajte i presudite sami..

Advertisements

Comments

  1. aj sa srecom, svaka cast jovanu loncaru i njegovom timu!
    sad fino telegram zahvalnicu da posaljes premijeru diskontinuiteta i da ga pozoves da vam se pridruzi na deponiji tijekom slijedeceg vaterpolo meca pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. ocel vracat stanove sto su pokupovali po podgorici sad kad im je ova rabota propala? nema se, a moze se, nidje ko kod nas!
    maraguni lokalni : jovan
    0 : 1

  2. Biljana Koprivica says:

    Naravno,svaka cast!Svaka cast i za Valdanos.Pa,neka mi samo neko kaze da se ne vrijedi opirati i protestirati.Naravno,borba se nastavlja…

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.