Hilton, Kempinski, Four Seasons…

Sheraton, Marriott, Le Meridien, Hyatt. . .

Dnevni list Pobjeda, 4. septembar 2006. 

Rajko Kuljača:

“Izgradnja hotela Hilton na prostoru sadašnjeg Turističkog naselja Slovenska plaža je izvjesna, izgradiće se hotel Šeraton u u Bečićima, izvršiće se rekonstrukcija na Grand hotelu Avala i rekonstukcija na hotelu As u Perazića dolu”.

Dnevni list Pobjeda, 26. mart 2008.

Milo Đukanović:

„Informacija da su stvoreni uslovi za gradnju prvog Four Seasons hotela na Mediteranu je najljepša vijest koja se mogla dogoditi Crnoj Gori u vremenu probuđenog optimizma, koji se upravo zasniva na dinamičnom razvoju turizma i usluga. Kada jedna država na svojoj teritoriji u kratkom roku dobije brendove kao što su Aman, Four Seasons i kao što će, u bliskoj budućnosti, biti Kempinski, onda je pred tom državom defitivno otvorena perspektiva”

Radio Slobodna Evropa, 25. novembar 2008.

Svetozar Marović:

“Mirax privodi kraju prvu fazu gradnje, Metropol bi trebalo da do kraja ove godine zaključi ugovor o izgradnji prvog hotela sa sedam zvijezdica na  čitavom Meditaranskom prostoru, treće, arapska kraljevska porodica i njen prijestolonasljednik ostaju apsolutno vezani za projekat Slovenske plaže, i taj projekat je u fazi razmjene papira i pripreme oba tendera. Naravno, očekujem i početak projekta  u Bečićima koji je vezan za jednog bogatog ruskog investitora, koji je davno najavio izgradnju hotela Šeraton pored sadašnjeg odmarališta Naftagas”.

MINA-biznis, 12. februar 2009.

Lazar Rađenović:

„Ruski investitor je od Opštine Budva prihvatio zahtjev da na lokaciji Smokvica, kod Reževića, bude izgrađen luksuzni hotelski kompleks pod brendom svjetskog lanca hotela kao što je Kempinski, sa sjedištem u Ženevi. Hotelski kompleks na Smokvici imaće 250 luksuznih soba, sa svim ostalim sadržajima za visokoplatežne goste, a prve turiste bi, kako je planirano, trebalo da primi za dvije godine.”

MINA-biznis, 25. avgust 2009.

Rajko Kuljača:

»Izgradnja elitnih hotela Kempinski i Radison, koji će imati najveću kategoriju, počeće prvih dana naredne godine«


Advertisements

Comments

 1. A Luksic ovih dana nastavlja sa laznim obecanjima izgradnje hotela u Herceg Novom, potpomognut lazima gradonacelnika Dejana Mandica o izgradnji( ko zna cega) na Lustici od strane Orascoma iz Egipta. Spominju se gomile miliona, uz gomile lazi, a ne spominje se najnoviji kredit, koji je Opstina Herceg Novi podigla da bi se vratio predhodni kredit. Pita li se iko, gdje zavrsavaju pare od tih kredita i kada ce neko pretresti opstinsku kesu u kojoj se umjesto novca, nalaze samo lazi i pokoja finansijska prevara…

 2. Ao kako su se momci bačili u izgradnju, pa to je čudo. Investicije na sve strane. Btw, znam da je arhiva sajta Vijesti zatvorena, al možda se moglo naći da većina ovog što je plasiralo uredništvo je ubačeno preko novinara Vuka Lajovića u Vijesti, i predstavlja zamajavanje naroda od tog lika zaduženog izgleda baš za to i slične stvari.

 3. Moja baba lanac ne naziva lanac no sindzir,
  a posto smo se vratili na jezik baba
  steta sto Kuljaca , Marovici a i Djukanovici na onaj plac sto kupise na kredit
  ne izgradise
  jedan objekat iz
  sindzira hotela Hilton

 4. e jada ovoga… samo laž…laž i laž. All the time.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.