Kako se završava ova “drama”…

Miodrag Perović

Milo Đukanović

Profesor Miodrag Perović je istakao da “kao bivši karijerni velikosrbin i mrzitelj nesrpskih južnoslovenskih naroda, Đukanović novocrnogorac ima kompleks.

“Veliki broj njih je ubio tako što ih je korumpirao, one nad kojima ne može da uspostavi kontrolu ima potrebu da bukvalno – uništi. Đukanović je, kao i svi diktatori u terminalnoj fazi, istovremeno smiješna i tragična figura.

Meni ga je, u ljudskoj ravni, žao, a s druge strane uživam u bestijalnom bijesu bespomoćnog diktatora. Dok lično i sa svojim službama godinama širi laži o meni, postojano raste ugled i uticaj medija u čijem osnivanju sam učestvovao”, kazao je Perović.

Šef DPS-a Milo Đukanović je na predizbornom skupu u Herceg Novom izjavio da bi iza rešetaka trebalo smjestiti neke opozicione lidere i vlasnike medija u Crnoj Gori, aludirajući na šefa Pokreta za promjene Nebojšu Medojevića, poslanika te stranke Branka Radulovića, poslanika SNP-a Predraga Bulatovića, poslanika NOVE Gorana Danilovića i vlasnika “Vijesti” Miodraga Perovića.

izvor: vijesti.me

Da li poslije ovakve "analize" Vijesti mogu nazad, do kada obostrano etiketiranje može da traje. Da li je na pomolu crnogorski final fantasy, konačna vojna?
Udarila imperija na imperiju, predator na aliena, Laki Topalović na Bili Pitona...
Maratonci trče potonji krug ili će ovako u nedogled?
Kako se završava ova drama...

Comments

 1. Imam osjećaj da Mila neko stiska za vrat, a da to nije Amerika, niti EU. Veliki je igrač, ali, ipak, mali u odnosu na bosove s kojima ima poslove. Kombinacije se ne ostvaraju, a valja izvući nešto para, bez promjena, naravno.

 2. Plannco Wallach S. says:

  Diktator je pocheo da pada kad je neko iz opljackane narodne mase viknuo: -Milo lopove. Trojni pakt profitera, chetnika i nichegovica je opasan samo za Crnu goru. za Mila nije.

 3. 1.Da li poslije ovakve “analize” Vijesti mogu nazad, do kada obostrano etiketiranje može da traje.
  Pa naravno da mogu!Do 2035 godine. Sto vise idu unazad novina se bolje prodaje.Tu bi mogao i NEoliberal o zakonima trzista da kaze po koju pametnu kojeg pozivam ovim putem da nam to ekonomski rastumaci .Vjerovati mu treba jer roba dobra u pitanju!

  2. Da li je na pomolu crnogorski final fantasy, konačna vojna?
  Pa naravno da ne.Agonija se nastavlja.Malo treba uci u dublju analizu sa POZITIVNOG gledista sa kojim bi nas postovani Lado Tajovic mogao udostojiti i malo bolje objasniti.

  3.Udarila imperija na imperiju.
  Moderator je permutovao stvari sigurno je mislio despotovina na kraljevinu.

  4.Predaor na aliena
  U potpunusti se slazem cista naucna-fantastika.

  5.Laki Topalović na Bili Pitona…
  Takodje se slazem u popunosti-lokalni obracun,

  6.Maratonci trče potonji krug ili će ovako u nedogled?
  naravno u nedogled multimaraton sa stefetom na svakih pola godine.

  7.Kako se završava ova drama…
  cush kako se zavrsava,pa kletvom Afilohijevom.

  Djekna jos nije umrla,a kad ce ne znamo. OOOOO Zivko Nikolicu!!!!

 4. Plannco Wallach S. says:

  najveci stupanj u razvoju ljucke zajednice su demokratski socijalizam i radnichko samoupravljanje. mishko i milo, profiter i lopov su proshlost samo im josh niko nije to rekao.

  • ………….najveci stupanj u razvoju ljucke zajednice su demokratski socijalizam i radnichko samoupravljanje. mishko i milo, profiter i lopov su proshlost samo im josh niko nije to rekao…………….

   haha,

   Stavite i ovo kao komentar mjeseca narednoga, jel panncu nema ravnoga ubedljivo je na top listi moze samo da ga negros skine ili mu uzme vodece mjesto ova nova zvijezda,
   lamme goedzak,max a i ostali KAMARADI imaih koliko oces sa pretedent komentara mjeseca. (ako to nije jedna te ista individua) ?

   Samo neka su zdrao ,sto bi reka nas znaveni narod.

   Po komentarima MJESECA gospodo urednici JAVNOG SERVISA .me, vi otkrivate vase VRIJEDNOSTI koje zagoarate.

   Pozdrav

   • trolu, ako se jednom i ostvari tvoje libertarijansko društvo u Crnoj Gori, doći ćeš da tražiš posao kod nekog od nas koji izdržavamo ovu državu, bila ona “makro” ili “mikro”.

    predstavi se za početak, da bi imao “jednak tretman kod poslodavca”. Naravno, ako vjeruješ u to što pričaš…

   • ………trolu, ako se jednom i ostvari tvoje libertarijansko društvo u Crnoj Gori,……..

    OSTVARICE se budi siguran ,samo kada se OSVIJESTE ,PROBUDE ,
    Postovani PREDUZETNICI, PENZIONERI koji tek treba da bidnu. Postovani radnici u ADMINISTRACIJU ,koji ce malo razmisliti zasto nas koji stitimo njihove interese nazivaju,

    ………trol,sranje,mrzitelje djece,robovlasnicima i drugim cascavanjima ……

    a sto ovi te nijesu TROLOVI, to oni nude bez sto po vas bijeli dan psuju Vesa ,Mila ,Sekija ,Miska itd….
    a ne kazu sto ce POSLE njih biti instalirano.

    Drugovi oni ce otici OVAKO ILI ONAKO ,ali stocemo psle TITA da li isto, posle TITA -TITO.
    Ne mislim u licnosti vec KONCEPCIJI,sistemu itd……

   • nisi se predstavio, da ti odmah nadjemo posao… naravno, po veoma liberalnim zakonima – rad na odredjeno, svaka tri mjeseca produzenje ugovora pa dok izdrzis, i da te se moze otpustiti po zelji.

    Jesi li spreman za ltakvo iberalizovanje trzista rada, ili bi radije da ipak razdvojis teoriju i praksu kao sto to radi prof. Vukotic???

   • ………………– rad na odredjeno, svaka tri mjeseca produzenje ugovora pa dok izdrzis, i da te se moze otpustiti po zelji………………….

    Ova “MISAONA” tvoja recenica otkriva , vasu utopisticku filozofiju i razmisljanje.
    ZATO smo robovi VECINE vaseg takvoga misljenja , neki mangupi za ostvarivanje licnih interesa zaista poznaju tu istinu ali neki NE no misle da je vas UTOPISTICKI put ispravan , a ljud izavedeni stogodisnjim propovijedom o pravdi i podeli na jednake delove kolaca haha , a vi isti cete sami u sebi reci da vas PUK ne cuje , aha malo sjutra na jednake delove preraspodele.
    Za vrijednog i profitabilnog radnika ili strucnjaka sve jedno on nece imati strah ili prepreku od takozvanog ,ODREDJENOG ili NEODREDJENOG vremena a te je opet SLOGAN Socijalista.
    Samo zebnju imaju dzabalebasi te oce leba bez motike u sigurnosti bezbriznog NEODREDJENOG trajanja.
    I bas tu treba da se pobune zaposleni u ADMINISTRACIJI ali treba doci do te svijesti.

   • Zvacu ti lamme goedzak !!!LAMMEEEEEEEE??!!! Pomagaj!!! Samo mu reci sto mu neodgovori na sinocni clanak !? Znao sam .mora malo Lao CE Veso pozantiji kao Veselin Vukotic da te dopuni na punjac za vikend!!)))))

 5. Plannco Wallach S. says:

  mi se 90-ih trazeci olako obecana zlatna jajca vratili, u svakom smislu, u rikverc.

 6. Gospodine Perovicu,
  evo opet vaskrsavate onda kada Djukanovicu najvise trebate, da dijelite i svadjate po Crnoj Gori, kako bi DPSSDP ponovo uzeli vlast na izborima. Izbori u Herceg Novom i Tivtu su vam samo uvertira, da znamo kako cete djelovati na predstojecim izborima.

  Potpuno ste poceli da licite na svog prijatelja Mila, plasirate nam kako vam raste ugled. Tako i vas prijatelj, sef DPS-a, velica vlast svoje partije, dok svi iz medjunarodne zajednice traze hapsenja.

  Svi ste slatkorecivi, kao da je u Crnoj Gori blagostanje ili ne daj boze sloboda medija.

  • Reciklirani Fantom says:

   Misliš da je sve ovo štela? …….. :o

  • Perović i njegovi saradnici su stekli veliku imovinu dok su bili zajedno sa Milom.Sad su mu okrenuli leđa a vlasnik Vijesti je zvanično neka Američka firma dok im pare stižu iz Njemačke redovno za sve troškove,nezavisno od zarade medija Vijesti.Mila je štitila američka CIA,dok je jedan od zvaničnika NATO prije mjesec dana rekao da CG ne može u NATO dok ne istjera sve Ruse iz CG.S'druge strane Milo je prodao neke ključne firme Rusima i Italijanima na koje su bili bacili oko Njemci,pa se i njima zamjerio.

 7. Za one koji smatraju da su Milo i Misko proslost – plasim se da ovaj nacin “organizovanja promjena” ima za cilj da upravo strukture drugog gospodina instalira na vlast.

  To bi bio klasican primjer inostrano-instalirane demokratije u kojoj se stvari samo formalno mijenjaju, prenoseci poluge vlasti sa jednog na drugog poslusnika.

 8. Miodrag Perović bi ovom pametnom i hrabrom narodu bio idealna zamjena za Mila Đukanovića.
  “Narod zna što mu je činjet.” “U pamet se braćo…”
  Mrtav sam zadovoljan što se ne pronalazim u ovom narodu, što bježim sa slava, izbjegavam karitade, ignorišem svadbe…

  BLACK KEYS…LONELY BOY…perfektna numera.

 9. Milovan Vukov Jankovic says:

  Da su Milovi milioni stvarali MONITOR, TV Vijeti, dnevnik Vijesti i zaposljavali gradjane CGe, bez ljudskih zrtava i upotrebe NASILJA,
  kao Miskovi, i da je Milo redovno drzao nastavu kao Misko,
  bez obzira sto ima dovoljno za udoban zivot,
  ja bih usporedbu prihvatio bez UVREDE.

  Molim sve RAZUMNE LJUDE,
  da uporede Miska i ljude koje je OKUPIO OKO SEBE I KOJE JE PODIGAO NA NOGE, koliki je njihov DOPRINOS ZA RAZVOJ DEMOKRATIJE U CGi,
  a koliko je MILO I NJEGO KOMPANJONI UNESRECIO OVA BRDA TVRDA,
  koliko je MILIONA ostavljeno po KOCKARNICAMA SIROM SVIJETA,
  od neizvljenih SKOROJEVICA I SEXUALNO I MATERIJALNO,
  i kakva su oni ZASTIDA ZA CGu.

  U CGi, se samo USPJEH NE PRASTA,
  ja sam ponosan sto sam Misku stao uz RAME, od GAMESTANA DO DANASNJEG DANA.

  • Sve što je Milo rekao za njih je tako i sve što oni za Mila kažu takođe je tako. Nema bez kuke i motike rješenje. Budi Milovane donator i pošalji motika,kuke i kosijera iz daleke nam Danske,jer ih je ođenake rđa dofatila.Glavice su nam zarasle od kada su se četnici u polje partizanima pridružili,sada u istu tikvu………oni……..se pogane !

  • Misko i razvoj demokratije!? aKO JE DEMOKRATIJA LAZ ONDA JE PREDEVODNIK TE ISTE!! A POSTO JE VEC TKIVO MAFIJINO I JEDINI MU JE BIO ZADATAKA DA UNISTI LSCG(ISTINU ) TAKO DA MU NE MOGU TO OPROSTITI.A evo ti milovane jedan dobar text pa ti rasudi ciji je ,a moj nije!!

   I pored toga što se zna u Prolivgori da je „Vijesti“ osnovao Milo Đukanović, i to odmah po predsjedničkim izborima koje je „dobio“ koristeći sve već odavno poznate mehanizme manipulacije i krađe, kao njihov osnivač se još uvijek lažno tretira Miško Perović, inače glavni saveznik prolivgorske mafije, lažni intelektualac, stvarni pljačkaš, stari lažov, i ko zna što sve još. Pitam: postoji li bilo kakve razlike između Mila i Miška? Ne postoji, osim što je Đukanović epicentar, od SAD planiranog prolivgorskog potresa, koji je nekadašnju Crnu Goru doveo u status Prolivgore, a bivšu Jugoslaviju zauvijek uništio. Ima li bilo kakve razlike između Milke Perović, takozvane bankarice i rođene sestre Miškove, te Aca, rođenog brata Milovog? Nema. I Milka i Aco su pljačkaši i mafijaši. A koja je razlika između Mila Perovića, rođenog brata Miškovog, i Ane Kolarević, rođene sestre Mila Đukanovića? Nikakva. Oboje su pljačkaš i mafijaši. Ove dvije familije ubile su Crnu Goru. Ali što su, po tom pitanju, radili Prolivgorci? Nije tačno da su ove dvije familije lagale prolivgorska stvorenja, naprotiv, stvorenja su željela sve što im se desilo i dešava ravnih dvadeset godina, oni oduševljeno nose ime Prolivgoraca i Đukanovićevaca.

   Miško Perović, to mu je zadatak, i dalje glumi vodećeg prolivgorskog „intelektalca i novinara“, te se u “Vijestima”, kao prije neki dan, ili bilo đe drugo javlja po naređenju, s vremena na vrijeme, kako bi glumio opoziciju Đukanoviću i njegovoj mafiji. Oglasi se,baš kao i po istom osnovu i general Grahovac, jer u Prolivgori nikakvog javljanja u tom smislu ne bi ni bilo! Kako će se javljati stvorenja koja su, navodno, protiv Đukanovića, kad ista stvorenja obožavaju mafiju i svakog dana sretno žive u Prolivgori, koja je vlasništvo prolivgosrke mafije.

   Sve je u Prolivgori pozorište ili film koji se režira kako bi Prolivgorac Đukanović mogao da kaže, tamo đe se to od njega traži, kako je demokrata, evropejac, transatlantski zaljubljenik, kako stoji iza svake riječi i djela Abrahama Linkolna i čuvenih evropskih intelektualaca koji bijahu demokrate, kako je Prolivgora primjer slobodne zmelje na Balkanu. Treba li pomenuti kako su mu, i kako su im, računi postali preteški od opljačkanog i zločinom stečenog novca? Ne treba, svaki Prolivgorac i Prolivgorka to znaju, i sve to podržavaju, Đukanović je za njih heroj na isti način kako je to Ratko Mladić za ne mali broj Srba!

   Ima nekolika dana da se u “Vijestima” Miško Perović dohvatio opisivanja premijera Luikšića, najobičnije kanavace u Đukanovićevim rukama, pa da vidimo kako to ide, i počinjemo:

   „Lukšića treba onemogućiti da u ulozi spasioca režima pustoši zemlju. To je dobro i za njega jer ovo što čini za familiju pretvara ga u saučesnika sa krivičnom odgovornošću“ počinje spodoba Miško „zaboravljajući“ da Lukšić ne pustoši Prolivgoru, nego to radi Milo Đukanović, a Lukšić mu je samo preružna lutka na koncu. Treba li podsjetiti da proces „pustošenja“ traje dvadeset i dvije godine neprestano i snažno, a da je Miško Perović tek u najnovije vrijeme počeo ovako da piše. Jasno, u ona minula vremena ova je suklepina imala je drugačija naređena od Mila Đukanovića koji je najobičniji trubač mafijaške „muzike“ komponovane u Vašingtonu. Ooo, zna to odlično Miško, jer i on je njihov službenik i trubač, kao i Milo, tako vam to ide.

   „Prvi Lukšićevi premijerski koraci kod mnogih građana probudili su nadu da će on donijeti promjene.“ Čista Miškova laž, naprotiv, stvorenja znaju da je Lukšić samo dio Đukanovićeve igre, niko se nikad nije nadao u bilo kakve promjene, nego je znao da će se sve nastaviti po starom, jer Lukšić je sluga, da nije tako ne bi ni primirisao zgradu vlade, a kamo li postao premijer. Samo budali može biti upitno zašto Miško Perović ni riječ nikad ne napisa o dovođenju i skidanju Šturanovića sa premijerskog mjesta. Policija bješe Šturanoviću označila brzi kraj života zbog teške navodne bolesti, a on je eno zdrav kao drijen, i nikome ništa.

   U nastavku sočinenija Miško Perović, tek danas, ada kako, Đukanoviću pripisuje vandalske karakteristike, jer u onim godinama u kojima ga je Miško najpodlije, a zdušno podržavao, kao što to radi i danas, Milo nije bio vandal, bio je to za Miška soj od soja, častan , hrabar i pošten čovjek, ali, eto, danas je vandal.

   Za razliku od Đukanovića, kaže Miško Perović, Lukšić je: „rekao da želi partnerski odnos sa opozicijom, civilnim sektorom i medijima.“ Jasno, Miško se namjerno ne pita: koji civilni sektor, možda udbašica Ćalovićka? Koja opozicija, ova što se kompletno prodala Milu Đukanoviću? Koji mediji, je li Lukšić mislilo na medije koji su svi do jednog, u Prolivgori mafijaški, ali odmah Miško laže kako se Lukšić: “Preko svog profila na Fejsbuku stavio se raspolaganje svim građanima.“ Ovo je već crna komedija, Prolivgora i pojam građanin? Zar u Prolivgori ima građana? Je li Miško Perović građanin? U Prolivgori građani ne stanuju, a Miško Perović je mafijaški saveznik.

   „Izgledalo je da Crnu Goru podijeljenu na pobjednike i pobijeđene, na dobitnike i gubitnike (tranzicije), za razliku od svog prethodnika koji je vladao kao varvarski osvajač, želi da integriše oko modernih vrijednosti građanskog društva“ plete dalje Miško nazivajući Đukanovića ponovo Varvarinom, a Lukšića lažno „opisuje“. Isti Miško Perović je godinama i godinama varvarinov štitonoša i konjušar. Krije Miško sve što je očigledno. Nije Đukanović dobitnik tranzicije, nego je on njen pljačkaš, na isti način kao i on isti, Miško. I još nešto, u Prolivgori nema pobijeđenih, svi se smatraju dobitnicima. Nekima samo smeta što im novčanik nije tako debeo kao Đukanovićev, a njima pripada i Miško Perović koji se nada da će i njegov novčanik jednoga dana ipak postati debeo kao Đikanovićev, i pored toga što mu je predebelo krvavo opljačkanog.

   „Lukšićeve političke poruke ostale su u ideološkoj koherenciji sa politikom prethodnog premijera. Građanski učtiv i tehnokratski hladan nije zvučao odlučno kao prethodnik, pa su brojni posmatrači mislili da je Lukšić oprezan jer nema dovoljno jak uticaj u svojoj partiji“ veli Miško Perović podmećući kako se u Lukšiću može viđeti neko ko želi promjene, i ko će se okrenuti protiv Đukanovića. Slažem se, ali tek kad vrba rodi grožđe, te ovu Perovićevu laž gazim odmah, na smrt! Lukšić nije ni tehnokratski hladan ni građanski učtiv, on je sušta kopija njegovog vođe i učitelja Đukanovića, ali i podlaca Miška Perovića.

   „Velika podrška državnika Evrope i SAD, pogotovu iz uticajnih centara koji su godinama ignorisali kontroverznog Đukanovića, snažila je Lukšićeve pozicije u DPS-u i Crnoj Gori.“ Ovo prevazilazi sve dosadašnje laži! Pa zar Miško Perović misli da je Đukanović doveo Lukšića samovoljno, a ne tek kad je Vašington stavio pečat na taj Đukanovićev snishodljivi predlog. Ne misli, nego laže da misli. Vjeruje li Miško Perović da je Vuk Bošković poginuo u saobraćajci, ili je ubijen kao mogući krunski svjedok brojnih Đukanovićevih zločina?. Laž je da Evropa i SAD podržavaju Lukšića, nikako, oni dvadeset i dvije godine podržavaju Đukanovića i nikad ga nijesu ignorisali. Svi drugi u igri samo su njihovi prezervativi, upotijebi i s njima u WC!

   „ Dok je Đukanović pričao o alternativnim putevima koje treba pripremiti za slučaj raspada Evropske unije, Crna Gora je dobila uslovni datum pregovora. To je dodatno ojačalo mladog premijera i njegova cijena na političkom tržištu toliko je porasla da je mogao zaprijetiti vrhovništvu svoje stranke reformskim pokretom čija bi snaga u značajnoj mjeri nadmašila desničarsku DPSDP koaliciju.“ Ovo je već laž nad lažima! Lukšić nekome da prijeti, a pogotovo Đukanoviću, to je nemoguće, Miškov cinizam, ironija. Ali, najvjerovatnije, ovo je javno otkrivanje mogućeg budućeg mafijaško-američkog scernarija čija je suština jedna i jedina: da se nešto „mijenja“ kako bi s ve ostalo isto i Đukanović netaknut. Ali, i za takav scenario, šanse su nikakve, Đukanović ga silaziti sa vlasti neće, ama nikako. Ne samo da je vođa mafije, nego je iskompleksiran do bolesti! Takođe, niko od stvorenja prolivgorskih njegov odlazak ne želi.

   „Umjesto da okrene novu istorijsku stranicu, Lukšić je odlučio da svu stečenu snagu stavi u odbranu familije“, a kao da svi ne znaju da je Lukšić došao na mjesto premijera da bi radio samo to – branio i đubrio mafiju, kojoj pripada i Miško Perović.

   „Pošto dolazi iz ekonomske škole koja kaže da nema besplatnog ručka, Lukšić je, u stvari, poručio: ,,Morate se naviknuti na uvođenje srednjovjekovnog kmetskog zakona. Crna Gora je naša (DPS), mi imamo pravo da prodajemo zemlju i vas zajedno sa zemljom na kojoj živite”. Krije Miško Perović da je Lukšić učenik super-prevaranta Veselina Vukotića, tutora ekonomske zlomisli u Crnoj Gori. Takođe, krije da je prva osoba koja je Prolivgoru nazvala-dijagnosticirala robovlasničkom, pa onda feudalnom, u vlasništvu Mila Đukanovića, bio Slavko Perović. A kako Miško da kaže o nekome kome je godinama i godinama radio o glavi, hahahaha!

   „U carstvu moralne tuposti vrhovništva DPS-a, mladi Lukšić je moralno obamro i ne vidi dalje od svoje karijere.“ Laž! Lukšić nije moralno obamro, jer moralno nikad ni nije bio živ, kao ni Miško Perović. Kako se moralan čovjek može staviti na raspolaganju mafiji? Nikako. To znači da su i Lukšić, i Milo Đukanović, i Miško Perović najgnusnije moralne i lične kukavice kao što je to i skoro svako od prolivgorskih stvorenja. To nam očigledno dokazuju minule dvije decenije.

   „Iako Lukšić od karijere zajedno s režimom klizi nizbrdo, treba ga onemogućiti u ulozi spasioca režima koji pustoši zemlju. To je dobro i za mladog princa jer ovo što čini pretvara ga u saučesnika sa krivičnom odgovornošću.“

   Ovo je suština vampirskog teksta Miška Perovića. Njegova poruka je: „Stvorenja, ako u vama nadolazi pobuna, skrenite vašu energiju na cijene struje, kao što to po nalogu Đukanovića radi Ćalovićka, zajedno sa Medojevićem i još nekolicinom, ili je skrenite na krpenu mafijašku loptu od Lukšića, ne dirajte Đukanovića, on je demokrata, on je pošten, on je divan, on nam je stvorio nezavisnu Prolivgoru i dao demokratiju!

   Toliko, ovom prilikom, o mafijašima: Mišku i Igoru.

  • Stari nijesi normalan ili se sprdas odje sa nama_!? Dosta je vise izbora izmedju dva zla?! Ako si stao sa Miskkom onda si isti ka i on !! (BEz uvrijede) On je u krevet sa mafijom otisao da bi Slavka unistio i preuzeo glavnog opozicionara poziciju! Za koga? Da bi narodu bilo bolje??!! DA da bas nam je bolje!!!! Ekstra se osjecam!! Umjesto da naicis nas odje mlade da treba stati razmisliti ti nas guras u zagrljaj mafijin i Miska starog lazova!!U podjele nove!!__ Kakav si ti to covjek? Dje to tvoje iskustvo!? Razocarao si me !

 10. Da ve nešto pitam,

  zašto Đukanović 2000. nije bio diktator, nego tek 2012.
  Jer između ostalih interesnih grupa, domaćih i međunarodnih, nije bio interes Miška Perovića.
  Tada je bio interes Slavka Perovića nazvati diktatorom, da bi se Milo Đukanović mogao transformisati u Crnogorca demokratu. Danas se Milo napada na isti način kao tada LSCG, a promovišu se neke nove strukture, kao tada Novi DPS, nova Crna Gora. Sjetite se letaka, Srećna Nova Crna Gora – 2001. Dakle Miško u Crnoj Gori 20 godina, vedri i oblači, a sve onako kao nijesam ja, ja sam samo profesor, dobronamjeran čoek i tako dalje. E neće moći dok je god sjećanja na sramna pisanja Vijesti iz desetogodišnjeg perioda otvorenog saveza sa DPS-om. 1997-2007, umjerenog 2007-2009. Otvorenog kontriranja DPS-u 2009-2011. i totalne ofanzive 2012. Sve je to zajedno sramotno pisanje, samo je drugi kontekst.
  Oprosti Milovane, ali tako lako reći, bravo miško! ne ide u prilog borbi protiv kolektivne amnezije!
  Istina će biti neđe između moje i tvoje priče.

  • Sasa, hvala ti sto si vratio sjecanje unazad. E zato ga Misku Perovicu nije i ne moze biti Bravo!!!
   Nismo svi poludjeli od dobra i para pa da zmirkamo kod ociju.

  • Sasa ovo je dobro napisano i vratilo nam je sjecanje unazad.Neki misle da ce im se zaboravit njihovo 20-godisnje djelovanje i da se moze izbrisat ono ruzno sa tipkom na tastaturi DELETE.E bogami nece ima jos nas koji dobro sve pamtmo.Pozz.

 11. Svaka kap krvi koja se prolije u ovom okršaju Prve i Druge, a u koju su se uključili iz “nepoznatih” razloga prvaci NOVE, PzP-a i njihov saveznik iz SNP-a Pedja the forgotten, treba da obraduje apsolutno sve građane CG koji su minulih godina zaslužili orden “tranzicionih gubitnika”. Nije ovo eho zluradosti, zavisti ili oportunizma. Nikako! Da parafraziram Rankovog savjetnika, riječ je o goloj poetskoj pravdi. S tim što ovdje nema Boletovog dinamita i nevinih Tadićevih i Dodikovih žrtava. U ovom blokbasteru se naime, međusobno kolju arhetipski podlaci.
  Jer, kad nakon svega što su prošli u zajedničkom rovu, nakon svih zajedničkih investicija, drugovanja u ritmu “ti meni serdare, ja tebi vojvodo”, svih šticung i berzanskih podviga koje su obavili zajedničkim snagama, zbilja je ugodan doživljaj gledati ih kako se grizu. Naravno, uz dozu opreza zbog još uvijek prisutne sumnje da se sada i kolju radi nekog zajedničkog interesa.
  Šta god da je u pitanju, pravo ili dramsko klanje, iz ove epizode zvijeri će izaći ranjivije i jadnije a to je veoma dobro za sve tranizicione gubitnike Crne Gore.
  Ovi što iz šićardžijskih razloga drže svijeću u poslednjem pornografskom ostvarenju Prve i Druge, zaboravljajući na sve što su do juče pričali, obećavali i radili, nisu ni zaslužili bolji angažman do asistenta kamermana i pomoćnika tonca u potonjem Miškovom i Milovom švedskom akcionom. Nadam se da im u opisu posla stoji i čišćenje studija nakon svakog snimanja. To će biti uzbudljiv zadatak za vječite profitere gubitničkih timova.

  • Neon ,dobro si prije rekao ali nece kicma niti glava sama puci!!Oni ovako mogu u nedogled! Ako bude bukvalno kap krvi slavimo ja i ti zajedno 40 dana!!!!Kunem ti se i obecavam.!

   • “Krv” u mom komentaru ima metaforično značenje. Mislio sam na zadavanje udaraca koji će oštetiti obje strane i tako ih učiniti ranjivijim. Takvog rata će biti, i treba da mu se radujemo. Propjevaće mnoge ptice o rodoskrvnim odnosima Prve i Druge, vjeruj mi. Nezgodno je samo što kada bi se sada to desilo, “ptice” bi bile optužene da čuvaju Đukanovićev režim. Neka se izrokaju međusobno što više i jače mogu, predstave narodu u punoj “veličini” bez ičije asistencije. Slavićemo mi i 80 dana, vjeruj.

   • Ma vala ako bude tako i 120 dana i to kod mene na ranc pecemo 10 brava ako se ova olos poroka!!!!! A sad moram na teren da radim do ponedjeljka!! Pozdrav!

 12. 04:00 minut

 13. Relativizacija odgovornosti ucesnika ekonomskog i moralnog unistavanja Crne Gore je smijesna i zlonamjerna.Milo i Misko nijesu isto:
  Milo je ratni zlocinac, Misko ne.
  Milo je nacionalista(prvo srpski pa crnogorski, po potrebi ), Misko ne.
  Milo je nalogodavac ubistava, nasilja, Misko ne.
  Milo je unistio cijelu cg ekonomiju, Misko???- neka doda onaj ko o tome nesto zna
  Milo je opljackao gradjane cg, Misko zasad znamo Sekija, Nebojsu Redzica, Milja Radojcica koji su inace dobili debele novce iz tih transformacija. Dodajte koga jos.
  Milove firme bankrotiraju i ne uposlajavaju , Miskove rade i placaju poreze.
  Milov kapital i njegovih prijatelja ide preko milijarde, Miskov nekoliko desetina miliona
  Milo je unistavao LSCG, stari SDP, bosnjake, muslimane, albance, Srbe, sve. Misko LSCGod 98 do 2003. Djukanovicevo prosvetiteljstvo po pitanju Crne Gore je dobro naplatio. Neki bi voljeli da je do 2006 – referenduma bio pasivan ili na stranu SNPa, ali to je priznacete bilo nerealno ocekivati.
  Obrazovanje, jezici i strucnosti nijesu za poredjenje.
  Dodajte Misku sve grjehove koji nijesu pobrojani, tas na vagi grehova ce debelo preteci na Milovu stranu.

  Dok god Misko pije krv Milu, meni odgovara. O teoriji zavjere i simulaciji borbe treba znati da 90% informacija o kriminalu korupciji i crnoj gori dolazi iz njegovih medija, jer se upravo te informacije komentarisu.

  • Ne, Milo i Miško nisu isto, slažem se. Milo je odgovoran za gotovo pa cijeli dio tužne crnogorske političke priče, Perović zapravo samo za onaj dio kada je bio na usluzi.
   Ipak, to ga ne olobađa te odgovornosti, mislim na Perovića, jer su zaista predugo bili “batleri” baš ovome kojeg sada napadaju.

   Slavko Perović, kojeg mnogi ođe glorifikuju bez posebnog razloga, takođe snosi odgovornost jer je podržavao Đukanovića i Bulatovića ( na izborima protiv Kostića i on da protiv Bulatovića), zato što je pravio kolaboraciju sa Kilibardom ( zadnjim dnom dna) i zato što je podržao manjinsku vladu DPS-a 2001 godine. Odgovornost za uništenje LSCG je ličnije prirode, pa o tome neću. Tu smo svi odgovorni jer smo dozvolili da ličimo na ovce sa glavnim čobanom a mislili smo da smo evropejska stranka.

  • Saglasan i sa “sogun”-om i sa “tirjantirjaninu”-om.

 14. “Prije nekoliko dana Miodrag Profiter Perović, koji je već pune dvije decenije najvjerniji i ubitačni saradnik Đukanovića i njegove mafije, kao i don Druge crnogorske familije koju čine on, njegova rođena sestra, „čuvena“ crnogorska bankarka Milka, i njihov rođeni brat Milo, ne Đukanović, nego Perović, objavio je u „Vijestima“, tek jednom od svih mafijaških medija u Crnoj Gori, tekst o Milu Đukanoviću za koji bi, samo oni koji pojma nemaju o čemu se radi, mogli pomisliti da predstavlja napad na šefa crnogorske mafije Mila Đukanovića. Ali, svi koji znaju dvadesetogodišnju ulogu Miška Profitera Perovića zakljućiće jednostavno da se radi o, ko zna kojoj po redu, teškoj prevari Miška Profitera Perovića. Naime, Profiter Perović nije ništa drugo nego vjerni saveznik Mila Đukanovića i lažni „osnivač“ nekoliko crnogorskih lažno „nezavisnih“ medija koji su redom osnovani na osnovu naređenja i mafijaškog novca Mila Đukanovića, pa su takve i „Vijesti“, i televizija sa istim imenom, i prokleti „Monitor“ sa kojim je počela samoprodaja Miška Profitera Perovića, njegova teška pljačka i još mnogo toga Crnog u Crnoj nam Crnoj Gori…”

  Nastavak: http://slavkoperovic.wordpress.com/2011/11/10/10-11-2011-g/

 15. Milovan Vukov Jankovic says:

  Kad se RODI neki novi Serbo Rastoder za sledecih desetak godina,
  i stase u vrsnog ISTORICARA, novog clana DANU&CANU,
  sa te VREMENSKE DISTANCE,
  period ZLOGA DOBA I GRDNIH GODINA, ce biti REALNIJI I RACIONALNIJI,
  i uloge Miskove i Milove, i njihovih bliznjih, brace i sestara KRISTALNO JASNE.

  Ko sam ja da im SUDIM,
  imamo CGu, ako mi i nasi potomci budemo ista VALJALI,
  mozemo zaigrat kao BARCELONA, i davat GOLOVE kao Mesi,
  ja nikad necu zaboravit OGNJISTE sa verigama djeda Stanise u cabar sa frumetinom u cosak od dnevne sobe bez plafona, sa cadjanim gredama i slamom, kroz koju je lagano izlazio dim sa OGNJISTA, furune u spavacu sobu iznad IZBE, da cujemo kad se SARULJA TELI, i pogledima NADE na Skalu, dali ce otac iz Podgorice donijet dzak brasna za PRIGANICE i pogacu za praznike i sveceve. Mnogi se LJUDI OD DOBRA POMAME, nije ljudima krivo na MALI DIO, NEGO POMODRE OD LJUBOMORE NA KRIVI DIO.
  Ja nijesam ko ostali,
  ja sam jako specijalan,
  i sa malo blagodeti,
  sudbini sam, ja zahvalan.

 16. Kako se završava ova “drama”…
  DOS dolazi na vlast…haha.

 17. mirko i sinovi says:

  onaj narod koji kolektivno zaboravlja sopstvenu recentnu istoriju, osudjen je na to da je neprekidno ponavlja.
  jedini spas crne gore je u nacionalizaciji i masovnom oduzimanju imovine, blokadama racuna u zemlji i inostranstvu.
  ko god misli suprotno gadno se vara.
  tacno se zna ko je stekao novac na prljav nacin, ko je blizak politicarima i koji su to politicari.
  prijeki sud narodne naplate dugova u crnu goru bi vratio i stavio na raspolaganje makar nekoliko stotina miliona eura ako ne i vise, sto bi bilo sasvim dovoljno za ulaganje u nove produktivne kapacitete i krpljenje rupa.
  neka vrsta specificne ” Putinizacije ” CG, kroz prije svih nacionalizaciju privatizacionih fondova pa onda i gore navesenih dobara.

  narabno uz to i porpuna zabrana javnog pominjanja najvece obmane pljackaskih elita, tzv neoliberalizma, paljenje naravno javno svih knjiga koje su u drzavnim ustanovama a propagiraju taj po nasu drzavu poguban koncept koji je elitama takozvanim naravno posluzio samo kao savrsen izgovor za monopolisticka orgijanja….posljednjih deceniju i vise..

 18. Milova zlodjela i nedjela koje je pocinio ovoj zemlji i ovom narodu su neuporediva cak i sa onim sto je Slobo Milosevic cinio za vrijeme svoje vladavine, pa se slazem sa svima koji misle da diktator treba da zavrsi kao i svaki drugi diktator.

  • Sad, komparacija diktatora je sport koji često ljudima daje krila pa Milo ispada jednak Slobu (“Vijesti”) koji je jednak Sadamu (“Otpor”) koji je jednak Hitleru (FOX i CNN).

   Jeste je on zla i pokvarena njuška i diktator malog formata – onoliko koliko mu kontekst dozvoljava. Ali nemojmo da to pređe u (tipično crnogorsko, rekao bih) hvaljenje svoga konja, i kroz njega davanje sebi na važnosti, jer nam baš ne suži na čast.

 19. “nerazumijem ovaj naslov VIJESTI “Diktator počeo da skida masku” , za nas je on nikad nije ni stavlja a dps-ovci neka razmisle”

 20. Dragan Janjić says:

  “Veliki broj njih je ubio tako što ih je korumpirao, one nad kojima ne može da uspostavi kontrolu ima potrebu da bukvalno – uništi.”.

  Ovu Perovićevu konstataciju Novi Sindikat RTCG odavno više puta javno izriče kao SOPSTVENO ISKUSTVO SA ĐUKANOVIĆEVOM DIKTATUROM.

  Ne možete ni zamisliti na koje sve perfidne načine to čini Đukanovićeva Hunta…

  POSJETITE KANAL Novog Sindikata RTCG na YOUTUBEU:
  http://www.youtube.com/user/rtcgnovisindikat/videos

  Dragan Janjić,
  Predstavnik Novog Sindikata RTCG za odnose sa javnošću

 21. Bravo Milovane, Splendido, Markes i Janjiću! To je kratki opis Đukanovića i njegove diktature. Ostali komentari su naivno intelektualno gimnasticiranje, vjerovatno po instrukcijama policije i DPSDP-a. Ili su to junoše, kako je jednom govoprio Đukanović, koji nije odmakao od nivoa đilkoša, što je bio i prije tzv. ab revolucije, a i danas to javno i direktno potvrđuje. Perović je ubojito rekao ono što misle svi u CG koji nijesu poltroni i kukkavice. Rešetkasta budućnost samo što nije stigla… Ostali drugovi pogledajte malo evropske i američke medije…

 22. Velika je vjerovatnoća da ima mnogo namještenika policije i DPSDP-a na ovoj temi. I saam sam radio u tim firmama do prije par godina…volonterski.
  Ipak, ne mogu ne primijetiti da pišete besmislice, ovoga tipa :

  “Ostali drugovi pogledajte malo evropske i američke medije…”

 23. tirjan…..itd. nisi mi zanimljiv za polemiku, ali si primitivan kad tako olako donosis sudove – besmislice! Očigledno živiss negdje na Koniku ili Maslinama. Prossetaj malo van CG i nessto citaj osim Pobjede, pa onda neces ovako lupetati.

  • Reciklirani Fantom says:

   Aj’ prošetaj tirjanine, od Konika do Maslina,
   nezanimljiv ti si Miri, ona ti je cura fina.
   Da si doša’ sa Zabjela, bilo bi to mnogo bolje,
   polemika tad bi prošla, jer za takve ima volje ……:)

 24. U Maslinama sam. odakle znaš? Znači ti si udbašica jer ko bi to mogao znati…!?
  Užas, ovaj blog je leglo udbaša i liječenih narkomana, ovisnika o DPSDP-u, koji stoje i čekaju na virtuelnoj stijeni kako bi zaskočili naivne intelektualce i poštene seljanke…kakva si ti, draga nam Miro.

 25. …Eto jos jedan luping, reklo bi se, profitera Perovica …onaj koji zeli malo dublje da sagleda , dakako ce znati da se Profiter u poslednjih 20 godina i malo jace, nije nimalo promijenio…Ista je to profiterska matrica , sablon koji uspjeva u razorenim drustvima kakvo je Gora Crna.
  Apsollutno mi je nevjerovatno uopste diskutovati o ovoj gadnoj i nesojskoj izjavi Profitera… sjecanje me jos uvjek jako dobro sluzi i ne dozvoljavam da se bilo ko igra , makar sa tim… Iskreno , samo se pitam, da li ce nakon ovoga opet uslijediti novi pakt o nenapadanju Profitera i Prve familije ? Ili mozda jos uvjek nije trenutak? ili pak visi interes? A mozda nam opet prijeti opasnost od velikosrpske histerije i SANU? …Onaj koji zeli da shvati …shvatio je davno …onaj koji ne zeli …nece mu pomoci ni hiiljade takozvanih ‘lupinga’ najvece sluge rezima i covjeka koji je jedan od najodgovornijih za kompletan moralan , tacnije,, sveobuhvatan pad , naroda koji sebe za to smatra u Gori Crnoj !

 26. Postovani.
  Crnoj Gori TREBA , POTREBITA je kao- hleb nasusni-, jedna ,” KONZERVATIVNA ” partija bas tako da se zove imenom i prezimenom,
  (Konzervativna partija Crne Gore).

  Koja ce biti ,koja ce biti zapamtite,
  – nasuporot ljevičarskom zalaganju za državnu intervneciju, i prihvatiti , “neoliberalnu” ekonomsku strategiju.

  Za takvu partiju potrebni su i istinska uvjerenja. dva-tri , dr.profesora radi “pismenosti gramaticke”, JEDAN. Lider ne mladdji od 30.godina ni stariji od 40.godina.
  I Crna Gora je “nasa”.

  pozdrav
  zivac

  • Reciklirani Fantom says:

   Ne valja ……. KP podsjeća na Spuž …… :o

   • Jel ti to jedina zamjerka,

    Okreni ti na salu, tako je najbezbolnije i cekaj da ti socijalisti donesu promjene.

    Postovani Fantom KUCNUO JE CAS DA SE UOZBILJIS I da poradis na svojoj stvari, zato pomozi.

    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !
    “KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE” !

   • Reciklirani Fantom says:

    Vazda, Žile …….. pomoći ću dajebeoca! ……

   • Hvala !

   • Preduzednici bar 78% svi i propali i oni koji se jos drze bi glasali “konzervativce”.
    (ne bi Tajkuni i oni te spavaju sa vladom).
    Najmanje 30% Administracije bi glasali “konzervativce” (ne bi dzaba lebasi)
    Mozda 10% penzionera bi glasalo “konzervativce”.(ne bi ovi te imaju po 1.500,00 i navise penzije i oni te primaju jade -crkavicu, e bi ih lagali socijalisti da cemo im i to poneti) !

    Nagnali bi nasom AGRESIVNOM kampanjom da izidju oni koji nijesu izlazili zadnjijeh 10.godina na izbore ,znaci izprovocirali bi da izadje 40% neglasaca koji bi naravno glasali “konzervativce”

    Dosta im je svima socijalizma ,koko rece maxo,
    ….67 godina nesmjenjiva vlast u crnoj gori. Isto važi i za ubijeđene socijaliste,

    Ajd da ne preceramo umanjimo sve -10% .mozeli ko od matematicara sracunat koliko bi nam ostalo po ovoj racunici.

   • Fantome, “kucnuo je cas da poradis na svojoj stvari” :))))
    Zivce, predlog “agresivne kampanje” za vas:

    From: Lela Janna
    Sent: Monday, April 26 11:32 PM
    Subject: Ur Diicky Is So Smaall chief vibratile freeloader

    The world most–effecctive male enhance-ment pi11
    Increase the length of your DICCKY by 2-5 full inches
    Thicken ur DICCKY and make it much fuller & harder
    CLICK HERE TO ORD.ER NOWW!

    CRNA GORA JOS NIJE KONZERVATIVNA KOLIKO BI MOGLA DA BUDE!
    PORADITE NA SVOJOJ STVARI – KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE.

   • ………CRNA GORA JOS NIJE KONZERVATIVNA KOLIKO BI MOGLA DA BUDE!…

    Bice ,bice ne cekiraj se !

    Slusam vase ,LAZNE FOLIRANTSKO – socijalisticke slogane, cio svoj zivot, POSTENJACINE.

    ….PORADITE NA SVOJOJ STVARI – KONZERVATIVNA PARTIJA CRNE GORE.

    Naravno da hocemo!

    DOSTA ste nam SOLILI PAMET .
    Bit ce nas sasvim dovoljno za ovu IDEJU ,koja se evo rodila na ovom “socijalistickom” portalu,
    07.04.2012.godine.

   • Reciklirani Fantom says:

    Žile, po tvom programu nam treba lider star između 3 i 4 banke, a ja takvoga ne znam ……. što se tiče ona 2-3 profesora koji će biti zaduženi za gramatiku i pravopis, ništa ne brini ……

   • KONZERVATIVAC says:

    Da zelimo biti KONZRRVATIVNI , kao ovaj gospodin,i zelimo pripadati porodici tih stranaka ,a ne kao “tvoji”, mladi ,dps-ovci, FATAHU -Palestine socijalisticke partije,
    ali to je vas IZBOR a mi LIBERTARIJANCI to postujemo.

    Дејвид Вилијем Доналд Камерон (енгл. David William Donald Cameron; рођен 9. октобра 1966. у Лондону) је премијер Уједињеног Краљевства од маја 2010. Налази се на челу Конзервативне странке. Камерон је посланик у доњем дому од 2001. као представник изборне јединице Витни. Вођа опозиције је постао 2005, а пре тога је био министар образовања у сенци.

    Камерон је студирао филозофију, политику и економију на Универзитету у Оксфорду. Након студија прикључио се одељењу за истраживање у Конзервативној странци а затим је био и специјални саветник Нормана Ламонта, канцелара благајне а затим и Мајкла Хауарда, високог званичника и вође Конзервативне странке. Био је директор корпоративних послова у Карлтон Комјуникејшнс седам година.

    Први пут се кандидовао на изборима 1997. у изборној јединици Стафорд али је изгубио. На следећим изборима, 2001. кандидовао се за место посланика за Витни у Оксфордширу и победио. Две године касније је добио прилику да седи у првом реду опозиционих посланика и имао је важну улогу у координацији политике на изборима 2005.

    Постао је вођа Конзервативне странке на страначким изборима 2005. године победивши Дејвида Дејвиса. Његовим избором конзервативци су по анкетама и истраживањима први пут у десет година били испред владе Тонија Блера, и иако је избором Гордона Брауна за премијера њихова подршка поново опала, то је трајало кратко и након тога Конзервативна странка је била у константној предности. На изборима 2010. странка је освојила највећи број посланичких места али не и већину што је резултирало у првој коалиционој влади након Другог светског рата са странком Либералне Демократе са Камероном као премијером.

   • KONZERVATIVAC says:

    Postovani piantao,

    Nece vam vise pomoci, nikakvo Ironisanje, sarkazmi ,groteske i lazni -folirantsko -utopisticki slogani iza nikakvih raznih mutiranih i raznih varijacija socijalizam necete vise moci sakritii pred nama KONZERVATIVCIMA a da ga ne namirisemo na kilometre,
    i kazemo” NEZNAVENOM” narodu eto ga tu je na tim i tim “PROTESTIMA”.

    pozdrav

   • “Nece vam vise pomoci, nikakvo Ironisanje, sarkazmi ,groteske i lazni -folirantsko -utopisticki slogani iza nikakvih raznih mutiranih i raznih varijacija socijalizam necete vise moci sakritii pred nama KONZERVATIVCIMA a da ga ne namirisemo na kilometre”

    i sta ce biti kad me namirisete? :)))
    i, dozvoli da primijetim, mnogo cesto koristis mnozinu za jednog solo-trola…

   • Reciklirani Fantom says:

    Prvo ćemo da te namirišemo, pa tek onda da te brijemo …… eeee ……

   • KONZERVATIVAC says:

    Postovani Fantom,
    Znaci u Dr, ne oskudijevamo dobro je idemo dalje ,
    Lider je vazan
    mora biti energican ,hrabar , da misli brzo 100 na sat,mora imati harizmu stil ,
    karakteristicnu boju glasa gestikuliranje prilikom govora DIKCIJU vrlo vazno ,ostalo cemo ga nauciti.
    Vrlo sam ozbioljan po ovim opisima i to je vrlo vazno.

   • Reciklirani Fantom says:

    To je u redu, no kako ga naći? ……

   • “mora biti energican ,hrabar , da misli brzo 100 na sat,mora imati harizmu stil ,
    karakteristicnu boju glasa gestikuliranje prilikom govora DIKCIJU vrlo vazno ,ostalo cemo ga nauciti.”

    naravno, jebes uvjerenja – vazna je dikcija.
    Zasto onda ne probati sa Golubovicem, Badzom ili sa samim Proxyjem, jes’ da nemaju pojma ni o cemu ali “ostalo cete ih nauciti”.

    pocinjes da mi se svidjas, Zile, a Redakciji predlazem da uvedu logovanje na portal i da naplacuju 1 euro da ljudi citaju ovo sto ti pises :)
    cmok

   • KONZERVATIVAC says:

    ………..Prvo ćemo da te namirišemo, pa tek onda da te brijemo …… eeee ……

    hahaha,
    nemoj zajebavati Fantom.

   • Reciklirani Fantom says:

    Ima da ga obrijemo i to na suvo …….. nego ……

  • e moj zivko u kakvim si ti oblacima ili namjerno foliras. Nonstop uvaljujes istu pricu, kao da eto u crnoj gori sve ćeta, samo imamo pogrešnu ideologiju. Kreni u osnivanje te partije, objasni nam da si to ti i dobićeš moj glas, pod uslovom da nećeš obećavati da će sa ovom tvojom pričom o neoliberalizmu pasti 67 godina nesmjenjiva vlast u crnoj gori. Isto važi i za ubijeđene socijaliste, samo nemojte obećavati da je kvaka u ideologiji.
   Podržaću te isključivo iz razloga da pređeš cenzus u durmitorskoj Maloj Crnoj Gori odakle te pozdravljamo ja, baba i đede.
   Pozdrav.
   max

 27. Odlučili smo da damo podršku Markoviću na oduševljenje članstva, aplicirali smo, kako se to danas kaže, za Markovićev blok i naišli na snažan otpor Ljubiše Stankovića, Srđe Darmanovića, Vujice Lazovića, Rada Bojovića, Miodraga Vlahovića i inih, uvezanih u Socijalističku partiju i nekakvu Jugoslovensku narodnu stranku, organizacije koje su postojale samo na papiru.

  Optuženi smo za crnogorski nacionalizam, nazvani nacionalisitičkom strankom koja samo šteti ugledu reformskih snaga u Crnoj Gori, ah!

  Otpore našem prijemu slomio je sam Marković. Podržali su nas barski komunisti, Stranka nacionalne ravnopravnosi i Demokratska alternativa Miodraga Perovića koja sama, ipak, nije pristupila kolektivnom članstvu reformskog saveza “pravdajući” se kako nije – stranka, nego “samo” alternativa! – Slavko Perović

  http://slavkoperovic.wordpress.com/2009/02/23/dnevnik-23-februar-2009/

 28. rsrele@yahoo.com says:

  E nema toga ko ce Milasovo crnilo naturiti.
  Da saberes hiljadu Miska Perovica to ti je nista sta je ovaj gornji ucinio ovoj saci naroda.
  Bez nevolje.

 29. Milovan Vukov Jankovic says:

  Misko je moja GENERACIJA iz STS “Vaso Aligrudic”,
  i moj prijatelj od prvog broja Monitora,
  moje misljenje o svadji sa Slavkom Perovice na jednoj od televizija sam Misku skresao u BRK, o greskama u koracima ali ipak NEUPOREDIVIM,
  sa Milovim i DPSomskim ZLOCINIMA I PLJACKI, imam JASAN STAV,
  nikad o PRIJATELJIMA ne govorim lose stvari JAVNO, ali im ne ostajem DUZAN U CETIRI OKO, imam jos jednog iz GENERACIJE koje se POVUKAO I PAO U ZABORAV, a kod ZLOBA je ulazio bez KUCANJA.

  Pokusavm da budem ISKREN, ali pristrastnost je moguca i vjerovatna, i moje misljenje o Misku nije propaganda za PRIJATELJA, nego moja ISPOVIJEST,
  sa ugradjenim LJUDSKIM OBZIRIMA-FILTERIMA, ko to razumije njemu ili njoj HVALA, i moje STAVOVE na ovoj temi, uzmite sa zadrskom, jer moja OBJEKTIVNOST prema Misku, Medu I Markanu ce uvijek biti zacinjena OBZIROM PREMA MINULOM RADU.

 30. Milka Tadić – Mijović kaže u tekstu kako je intelektualna elita u ovih dvadeset godina postala klijent i servis upravljačkih struktura, „samo“ zaboravlja da kaže ko je započeo taj proces „klijentelizacije“ i „servisiranja“ i to otvoreno, kao davanje novih „primjera“ novog “čojstva i junaštva“. Jesu li to upravo krugovi iznjihani uz „novinarske“ radionice Prvog profitera, „Monitora“, „Vijesti“, „Montene“, radija „Antene M“ i čitave novinarske ekipe koja se preko noći obrela u državnoj televiziji? Da druge „intelektualce“ za ovu priliku, ostavimo po strani. Sigurno je među njima bilo onih koji su ušli u borbu protiv Liberalnog saveza, misleći da rade pravu stvar za Crnu Goru, mada sumnjam. Ali danas, kad se razumije da je spiritus movens ovog isključivo antiliberalnog pokreta, iz tuče koju je vodio protiv liberala, a za nagradu, izašao kao milioner i Prvi profiter prodavši svoje dionice iz porodične CKB banke, (doista prve porodične banke u Crnoj Gori) onda stvari, one koje je godinama govorio Liberalni savez, dolaze na svoje mjesto i dobijaju pravi smisao. Kako su prošli drugi “narodni heroji” ovog antiliberalnog rata, neka se danas vide. – Slavko Perović

  http://slavkoperovic.wordpress.com/2009/01/07/dnevnik-7-januar-2009-godine/

 31. Plannco Wallach S. says:

  vi se odje pravite budale… stvari su sasvim jasne.DPS je novac dobila pljackom drushtvene i drzavne imovine. znachi, novac je imala samo DPS i nije ga zalila da bi se odrzala na vlasti. LS je imao sve: chojstvo, junashtvo, chast, moral…nije imala ono najosnovnije – finansijsku bazu. sljedstveno, nije vazno ko u pravu, to vec tice u (crnoj) gori znaju, nego je vazno shta ko moze. ko ne moze, glavu gore…prema nebu i kuni.

 32. Fantom,
  a sto preferirate muski rod?! Zar to ne bi mogla biti dama?! Ja sam ih uocila,
  nekolike. Ma, ubile se za liderke, dako se ne poudaju u medjuvremenu.

 33. Miska i Mila nije porediti niti je profesor za poredjenje sa neinteligentnim interesdzijama koji su napunili vladajuce partije. Da ima putera na glavi ima i to dosta ali ipak ja to ne bih izjednacavao. Cujes sto prica primis k znanju i nastavis dalje.

 34. nakon korupcije dolazi stega. primjeri: hrvatska i italija. sljedeci na listi: crna gora.

 35. ni ja ne bih uporedjivao miska i mila. misko je puno gori i opasniji.

 36. @ mirko i sinovi – to je to… ali to ti ekipa miska perovica i “opozicije” nece prihvatiti, jer njihov je zadatak da se upravo to ne dogodi.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.