Osniva se Pamučna Crna Gora

Grupa građana iz Nikšića, Podgorice i Kolašina osniva ovih dana Pamučnu Crnu Goru. Kako saznaju naši izvori, ovi građani, nezadovoljni ukupnim stanjem u društvu i zaokretom strategije Vlade Crne Gore ka hiperprodukciji željeza i metalnih proizvoda – odlučili su da stanu u zaštitu građana koji preferiraju pamuk i prirodna vlakna. Ova visokoupijajuća tkanina, izuzetno mekanih karakteristika, veoma je popularna u narodu.

“Ne kaže se zalud u našem narodu “mek ko pamuk”, nije to bez neke – kaže Pajo M. iz Berana, inače apsolvent Rudarsko-geološkog fakulteta, koji je zadužen za osnivanje podružnice nove stranke u tom gradu. – Vrijeme je za promjene, ovako više ne može. Izluđesmo od željeza, drveta i betona – objašnjava gospodin Pajo.

Slogan nove partije, najvjerovatnije, biće: SAMO MEKANO (ili: SAMO POLAKO), a iz inicijativnog odbora kažu da očekuju oko 9 do 10 % glasova na izborima ove jeseni.

Pojedini ugledni članovi portala javniservis.me su simpatizeri i sponzori nove partije.

Kompletan program i političku taktiku Pamučne Crne Gore možete naći na još uvijek nezvaničnom blogu ili na internet adresi: http://hr.wikipedia.org/wiki/Pamuk

Vjekoslav Zec

Comments

  1. aaaaaa

  2. samo mekano!

  3. 2% po dužini, 2% po širini

  4. Djakomo Galanda says:

    100% Pamuk !!!

  5. vidi se da nijeste upamet, kakav crni pamuk, pa da je pamuk lak za uzgajanje i obradu, nebi robove iza afrike dogonili jugookeanijom na plantaze da rade i umiru od rada. dok ima vremena, promijenite u partiju vune i vunenih kombinacija za jeseni i zime.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.