Nađene nepravilnosti u glasačkim kutijama

Predsjednik odbora partije u osnivanju Pamučna Crna Gora za MZ Njegovuđa Arsenije Milović tvrdi da su njihovi aktivisti pronašli dlake u izbornim kutijama na više glasačkih mjesta u toj mjesnoj zajednici.

-Režim ne preza da narodu ogadi izbore, ali mi se nećemo predavati – kaže Milović. Naš program je jasan i nedvosmislen: sve glasačke kutije u Crnoj Gori moraju biti savršeno čiste, baš kao i stolovi na kojim se nalaze iste!

Otvarajući tradicionalnu igru “kamena s ramena” u Lijevoj Rijeci, brucoš elektrotehničkog fakulteta i potpredsjednik mladih ove stranke, Momčilo Rmandić, objasnio je strategiju i program rada ove partije na budućim izborima.

-Sa ponosom ističem da su mnogi funkcioneri DPS, nezadovoljni prošlogodišnjom ekskurzijom po Švajcarskoj, prišli našoj stranci. Naš program za izbornu trku u Lijevoj Rijeci biće, kao i na nivou cijele države: nemilosrdan obračun sa korupcijom u Skijaškom savezu Crne Gore! Da se više nikad ne dogodi da se u Crnoj Gori nabavljaju skije i do dva puta skuplje nego u regionu – poručio je Rmandić.

Na pitanje novinara da prokomentariše kako će se nova partija pozicionirati poslije izbora, on je rekao:

-Naš stav je i tu potpuno jasan: mi ne znamo kako će se stvari razvijati. Ako opozicija prihvati naš zahtjev da se glasa u higijenski ispravnim kutijama, sve je moguće. Ako ne prihvati, vidjećemo. U svakom slučaju, mi smo najozbiljnija opozicija režimu.

Na pitanje novinara da pojasni šta je mislio pod “sve je moguće”, Rmandić je kratko odgovorio da “ništa nije nemoguće”. Nakon toga se pridružio ekipi u bacanju kamena s ramena i osvojio drugo mjesto.

Vjekoslav Zec

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.