Konatar: Crna Gora nema vremena da trpi naša nadgornjavanja i podmetanja

Crna Gora

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je danas u parlamentu da je ovo „možda jedina Vlada u svijetu koja u svojih godinu dana je možda i jače napade trpjela od strane poslanika parlamentarne većine nego od opozicije”.

On se osvrnuo na izjave pojedinih poslanika parlamentarne većine, i naveo da oni koji su htjeli da ruše i rekonstruišu Vladu danas „love izdajnike po parlamentu i Crnoj Gori”.

„Da vas kritikuje opozicija to je normalno, da vas kritikuje parlamentarna većina i to je normalno. Ali da iz parlamentarne većine sve rade da Vlada ne uspije, e to je već pitanje koje postavljam i građanima da li je to normalno. Po meni nije normalno da isti ti koji su od početka htjeli da ruše Vladu, pa i oni koji su htjeli da je rekonstruišu danas love izdajnike po parlamentu, po Crnoj Gori, pominju se avioni, kamioni, prodaja, izdaja…” ‒ kazao je Konatar.

On je istakao i da je nevjerovatno da o tome pričaju oni „koji nikada u svojoj političkoj istoriji nijesu imali stav o bilo čemu”.

„Da ne govorim da su cijelog svog političkog života vječito uzdržani, da građanima Crne Gore treba objašnjavati o čemu razmišljaju ti ljudi i kakvi su njihovi stavovi. I danas se spominju izdaje, milioni i slično i u ovome domu i u nedijima, a sa time još više zbunjujemo građane i odvlačimo pažnju i energiju od onoga što je najbitnike – a to je da ova zemlja ide naprijed. Jer Crna Gora nema vremena da čeka i trpi sva naša politička nadgornjavanja, podmetanja i sve drugo što radimo. Svo svoje znanje i energiju moramo usmjeriti ka cilju da Crna Gora bude sledeća članica EU. I sve što možemo treba da uradimo da to bude što prije.” ‒ rekao je Konatar.

Izvor: vijesti.me

Tagged

2 thoughts on “Konatar: Crna Gora nema vremena da trpi naša nadgornjavanja i podmetanja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.