SNP: Neka se oni koji nas napadaju sjete svoje prošlosti

Crna Gora

Izvor: Facebook | SNP


„Šta je to komično, i ko to priča o časti i poštenju danas? Ko priča o izdajama, prevarama?”, pitaju se iz Socijalističke narodne partije.

Navode da se na ovaj način uvijek javljaju oni kojima se do prije par godina nije znalo gdje su, i na čijoj su strani… ili oni konstanti saveznici Demokratske partije socijalista.

Dodaju: „Pokret za promjene, na čelu sa Nebojšom Medojevićem vrijeđa SNP, Prava Crna Gora na čelu sa Markom Milačićem postade najveća srpska partija u Crnoj Gori?
Je li to onaj Milačić koji je likovao glasajući za nezavisnost, proslavljao nezavisnost sa funkcionerima DPS. Je li to onaj Nebojša Medojević koji je glasao za ustav, zastavu i himnu Sekule Drljevića?”

„SNP nikad nije izdala volju građana, pa neće ni ovaj put iako to političari poput navedenih pokušavaju da nametnu narodu. Na SNP udaraju oni koji su se najviše proslavili na njenoj grbači, al SNP je prevazišla i mnogo gore probleme i izdizala se jača iz svega.
Zato imamo jednu molbu za ove koji skupljaju političke poene konstantno vrijeđajući i izmišljajući stvari vezane za SNP, da pogledaju svoju prošlost…”, zaključuje se u saopštenju nikšićkog odbora ove partije.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *