Podgoričanin uhapšen zbog otmice: Tražio 35.000 eura

Crna Gora

Izvor: Portal DAN


Policija je došla do sumnje da je K.B. u svojoj kući u naselju Konik, sa još dva nepoznata lica držao A.G. vršeći na taj način pritisak na njegovog brata da im isplati novac

Podgorička policija je uhapsila osumnjičenog za otmicu, kojem se na teret stavlja i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivih materija.  

„Slobode je lišen K.B. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio navedeno djelo na štetu A.G.  Preduzimajući operativne mjere i radnje službenici policije su došli do sumnje da K.B. u svojoj kući u naselju Konik sa još dva nepoznata lica drži mimo njegove volje oštećenog A.G. vršeći na taj način pritisak na njegovog brata da im isplati novac u iznosu od 35.000 eura. Pripadnici policije su, postupajući po naredbi sudije za istragu, izvršili pretrese na tri lokacije kojom prilikom su u kući K.B. zatečeni oteti A.G. i osumnjičeni K.B. dok druga dva lica nisu zatečena”, navode iz policije.

Pretresom stana pronađena je i oduzeta ručna bomba, manja količina marihuane, dok su oduzeta vozila „BMW M5“ i „Porche Cayenne“. 

O događaju je obaviješten državni tužilac u osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se K.B. liši slobode.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *