GP URA: Krivokapić očajnički pokušava da uzurpira funkciju

Crna Gora

Izvor: Portal RTCG


Premijer Zdravko Krivokapić očajnički pokušava da poput bivšeg režima uzurpira mjesto na koje je došao, a sve zahvaljujući ideji i podršci URA-e, pri tome ne preza i od njemu svojstvenih neistina, ocijenili su u GP URA. Kako ističu, predsjednik Vlade je izdao Abazovića kada je tajno pregovarao sa manjinama nakon 5. septembra.

Kako navode u saopštenju, prva u nizu neistina je da je Dritan Abazović izdao njega, jer je upravo Zdravko Krivokapić nakon dešavanja na Cetinju 5. septembra tajno slao pojedine ministre da razgovaraju sa partijama manjinskih naroda i ponude im da u Vladu uđu umjesto URA-e, ali i da za zamjenu URA-e dobiju dodatne funkcije. O tome je jasno u javnosti govorio predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, a od strane premijera to nikada nije demantovano.

„Druga u nizu neistina je da se izdaja želi pripisati URA-i ako se zna da je Zdravko Krivokapić na bestidan način u ulozi tobožnjeg nestranačkog premijera sve vrijeme pravio partiju, koju formalno nije imao, a u suštini zapošljavao u javnoj upravi njene buduće kadrove. Da je tako pokazali su i lokalni izbori u nekoliko gradova, gdje je Krivokapić pod plaštom nezavisnih lokalnih listi, promovisao svoju političku ideju. Legitimno, ali prevarantski, opet svojstveno njemu”, navode u saopštenju.

Kako su dodali, sada kada su stvari postale jasne, Krivokapić ne preza od neistina i prevara koje je baštinio od početka svog mandata, zbog čega mu i izmiče mjesto premijera.

„Stoga je najmanje pozvan da bilo kome drži lekciju o pomenutom. Krivokapiću, kasno ste se sjetili da od sebe pravite žrtvu i igrate na kartu patetike”, navode u URA-i.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.