Konatar: URA je za to da novu Vladu čine partije političkog centra

Crna Gora

„Želim da budem do kraja jasan – ne stavljam znak jednakosti između kolega iz DF-a i DPS-a, jer su kolege iz DF-a uradile puno i podnijeli velike žrtve da dođe do promjena u Crnoj Gori“, kazao je Konatar

Nova evropska vlada je neophodna Crnoj Gori, poručio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar. On je kazao da je najbolje rješenje da nova vlada bude dominantno sastavljena od partija koje su u političkom centru i da na taj način „pravimo mostove saradnje i pomirenja“.

„Ne bojimo se da preuzmemo odgovornost i zato predlažemo rešenje za izlazak iz političke krize – evropsku vladu u kojoj neće biti ni Demokratskog fronta (DF) ni Demokratske partije socijalista (DPS)“ napisao je Konatar na Tviteru.

„Samo bih želio da budem do kraja jasan – ne stavljam znak jednakosti između kolega iz DF-a i DPS-a, jer su kolege iz DF-a uradile puno i podnijeli velike žrtve da dođe do promjena u Crnoj Gori.“

„DF svojim ponašanjem i stavovima u ovom trenutku pokazuje političku zrelost, i da može da se mijenja nabolje i ja to pozdravljam i podržavam. Da, DF u ovom trenutku jeste “Sorbona” za Demokrate. Evropska budućnost Crne Gore je nešto što nas sve može pomiriti i ujediniti“, napisao je poslanik Građanskog pokreta URA.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *