Crvena Zvezda se izvinila Vičeviću zbog pominjanja u medijima

Region

Izvor: CG Sport


„Navijači koji su iznijeli svoj protest u toku utakmice mirno su napustili tribine, bez incidenata ili uvreda na račun sportskih delegata, sudija i publike koja se zatekla na utakmici BVK Crvena zvezda i VK Šabac.”

Vaterpolo klub Crvena zvezda oglasio se povodom skandaloznog vrijeđanja Mirka Vičevića na utakmici sa Šapcem.

Iz beogradskog kluba su se izvinili crnogorskom treneru, ali nijednom u saopštenju nijesu osudili sramni transparent svojih “navijača”.

Saopštenje BVK Crvena zvezda:

„BVK Crvena zvezda je sportska organizacija koja na prvom mjestu promoviše olimpijske vrijednosti, poštuje statutarne odluke Sportskog društva Crvena zvezda i statutarne odluke BVK Crvena zvezda koje su u skladu sa interesima Vaterpolo saveza Srbije.
BVK Crvena zvezda je prepoznala u Mirku Vičeviću legendu vaterpolo sporta koji svojim sportskim zalaganjem i autoritetom može da opravda navedene vrijednosti i ciljeve BVK Crvena zvezda u narednom periodu.
BVK Crvena zvezda snosi najveću odgovornost za pojavljivanje kluba i navijača u medijima koja nisu vezana za sport. U ime kluba i u svoje ime se članu kluba, svom klupskom kolegi i prijatelju, Mirku Vičeviću, javno izvinjavam kao i cjelokupnoj sportskoj javnosti zbog uznemiravanja i pominjanja Mirka Vičevića i BVK Crvena zvezda u medijima u kontekstu koji nije u vezi sa sportom i odgovornost preuzimam na sebe.
Navijači koji su iznijeli svoj protest u toku utakmice mirno su napustili tribine, bez incidenata ili uvreda na račun sportskih delegata, sudija i publike koja se zatekla na utakmici BVK Crvena zvezda i VK Šabac.”

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *