Prethodno je krivičnu prijavu protiv Arsića podnijela revizorka Jela Mrdak Zgrada Opštine Tivat | Izvor: BokaNews

Komnenović podnio krivičnu prijavu protiv Arsića zbog napada u zgradi Opštine Tivat

Crna Gora

Izvor: Radio Tivat


Predsjednik opštine Tivat, Željko Komnenović, podnio je krivičnu prijavu protiv biznismena Rada Gaga Arsića, koji je, kako se navodi u prijavi, nenajavljeno došao u kabinet predsjednika i otvoreno prijetio.

Prethodno je krivičnu prijavu protiv Arsića podnijela revizorka Jela Mrdak.

Tužilac Anđa Radovanović danas će da kvalifikuje djelo, a kako saznaje “Radio Tivat” Arsić je jutros dao izjavu tivatskoj policiji.

Kako se dalje navodi, Arsić je, i pored upozorenja obezbjeđenja Opštine da ne može ući kod predsjednika, došao u kabinet i pred potpredsjednicima Goranom Božovićem i Vladimirom Arsićem prijetio Komnenoviću. Neposredno poslije toga za Arsićem je ušao i radnik obezbjeđenja Momčilo Kovačević koji je stao između Komnenovića i Rada Gaga Arsića, kada je prišao i potpredsjednik Arsić.

„Arsić je počeo da me vrijeđa, psuje riječima, provjerićemo koliko si hrabar, nećeš dovijeka biti na toj funkciji, nazivajući me bitangom i pokušavajući prijeteći da mi se unese u lice, mašući rukama, loše si sabrao kvadrate, to nije tačno što je navedeno u novinskom tekstu, tebe će bog kazniti jer uzimaš hljeb iz usta mojoj porodici”, navodi se u prijavi.

Kako se dalje navodi, Arsić je odbijao da napusti prostorije Opštine i nastavio raspravu.

„Zbog najave da će na radnom mjestu potražiti i revizorku Jelu Mrdak, bili smo prinuđeni da je privremeno izmjestimo u kancelariju potpredsjednika Arsića.

Napominjem da prilikom vođenja rasprave Arsić je decidno drsko i bezobrazno tražio od mene  da javno demantujem tekst o izgradnji pomenute zgrade, a koji je bio u dnevniku Vijesti, jer je tvrdio da mu je time narušen ugled i da više ne može da prodaje stanove u toj zgradi. U raspravi uglavnom se žalio na medijske natpise i ugrožavanje njegovog ugleda i interesa, na što sam mu ja rekao da slobodno sve procesuira nadležnim institucijama za šta smatra da je oštećen, ali da ne može da upada nenajavljen u zgradu Opštine, prijeti službenicima i predsjedniku“, stoji u prijavi.

Dalje se navodi da je Arsić povišenim tonom i prijeteći govorio o reviziji u slučajevima  finansiranja fudbalskog kluba Arsenal, gdje je bio predsjednik Uprave kluba.

„Rušenju nelegalnog dijela objekta njegovog brata Ljuba a radi se o plažnom baru Wai Kiki, rušenju nelegalnog zida na trasi Lungo Mare u Krašićima, ponašanju službenika policije OB Tivat prilikom kontrole rada njegovog objekta za vrijeme novogodišnjih praznika, i medijskih natpisa a posebno novinara Siniše Lukovića koji su opisivali pomenute događaje“.

U prijavi se navodi da su se službenici, zajedno sa predsjednikom, osjećali ugroženo, te traže od nadležnih državnih organa da ih zaštite od „bahatog ponašanja pojedinaca ovog grada“.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *