„Javnost sada uvjerena da premijer nije odbio molbu Ambasade Srbije” Krivokapić | Izvor: Vlada CG/S. Matić

Krivokapić izrazio zadovoljstvo jučerašnjom odlukom MVP

Crna Gora

Iz kabineta Zdravka Krivokapića izrazili su zadovoljstvo što je MVP Crne Gore jučerašnjom odlukom pokazalo da „dobra diplomatska praksa” može biti još bolja.

„Tehničkim pitanjima ne treba da se manipuliše, političari i prave problemi međunarodnog karaktera, o kojima mora javno da se oglašava čak i poštovani gospodin Peter Stano, već bi ih trebalo što prije rješavati u korist građana Zapadnog Balkana”, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Vlade.

Naglasili su da je jasno da premijer Krivokapić ipak dovoljno dobro poznaje proceduru.

„Takođe nam je drago da je crnogorska javnost, koju DF od 4. decembra 2020. isključivo dezinformiše po pitanju rada premijera Krivokapića, zaista sada čvrsto uvjerena da niti je premijer slao crnogorske vojnike u Ukrajinu, niti je odbio molbu Ambasade Srbije u Crnoj Gori da državljani Srbije mogu glasati na više mjesta, niti se bavi bilo kakvim švercom, političkom korupcijom ili kriminalom, već za sve navedeno DF bi trebalo u ovom trenutku osnovano i dosljedno, u kontinuitetu da sumnjiči tridesetogodišnjeg vladara koji je sada koalicioni partner njihovih koalicionih partnera od 30.8.2020”, naveli su u saopštenju.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *