Iz skladišta firme ˝Montenegro Duvan Comerc˝ Izvor: Feral Bar

Još dvoje osumnjičenih zbog krađe cigareta iz Luke Bar

Crna Gora

Danilovgrađanin Igor Kalezić (23) uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u krađi cigareta iz skladišta firme “Montenegro Duvan Comerc” u Slobodnoj zoni Luke Bar.

Zbog sumnje da je počinio isto krivično djelo, policija traga za Nenadom Boškovićem (43) iz Danilovgrada, protiv kojeg je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava.

Kalezić i Bošković, saopštili su danas iz policije, sumnjiče se da su u noći između 28. februara i 1. marta ove godine, po dogovoru sa Milanom Popovićem (36) iz Danilovgrada i drugim, za sada, nepoznatim osobama, došli do skladišta “Montenegro Duvan Comerca” u Slobodnoj zoni Luke Bar i sa ulaznih vrata uklonili carinsku plombu. Potom su, navode u policiji, iz skladišta odnijeli 288 paketa cigareta.

„Sumnja se da su cigarete iznijeli iz kruga Slobodne zone Luke Bar i utovarili ih u kombi kojim je upravljao Milan Popović. Kalezić, Bošković i Popović su, sumnja se, nastavili ka Danilogradu sa dva vozila, od kojih se jedno kretalo ispred kombija u kojem su se nalazile cigarete. Cigarete su predali jednoj, za sada, nepoznatoj osobi u Danilovgradu”, naveli su iz policije.

Njih trojica su, piše u saopštenju, navodno, uzeli naknadu od 1.000 eura, prenosi portal Libertas press

Iz policije podsjećaju da je Milan Popović ranije uhapšen zbog počinjenih krivičnih djela teška krađa i krijumčarenje, a na teret mu se stavlja i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *