Izvor: Vijesti Online/Dušan Cicmil

Dobar znak

Riječ(i)Građana
Piše: Branko Dujović via Facebook

Medo i DPS kažu da su Spajić i Milatović ministri pripravnici.

⎯ Pripravnici koji su za 4 dana zaposlenja i 2 sata emisije ostavili bolji utisak na kompletnu javnost nego ekipa koja ih kritikuje za godine ili decenije političarenja.

⎯ Pripravnici koji dolaze iz realnog sektora i sistema koji ne poznaje korupciju, nepotizam, krivine i prebrojavanje krvih zrnaca.

Ko ih kritikuje?
⎯ Osman i slični koji prosipaju 20 hiljada našeg novca mjesečno na hotelsku sobu. A to je samo promil u odnosu na rupu i bahanalije za koje ćemo tek da saznamo.
⎯ Medo i slični dugogodišnji opozicioni dinosaurusi koji ne snose nikakve sankcije za javno iznešene manipulacije i koji iza buke i vike sakrivaju svoje poluinformacije, konstrukcije i psihološke trikove.

Dobar je znak kad je ova ekipa kritičara na istoj strani. A to javnost itekako prepoznaje. Kao što je Vlada izglasana uz realno mnogo manju podršku nego što to govori 41 glas “Za”, tako će ta ista Vlada izdržati mnogo duže nego što se neki nadaju ili joj predviđaju. Biće buke, standardno, ali bez hrabrosti da se povuče neki potez koji će srušiti ovu ideju.
Blanko podrška za ekipu.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *