Performans budvanskog Pokreta 22. novembar: “Glasač” ‒ kako čudno piše riječ “zaposleni”

Dopis

Članovi Pokreta 22. novembar izveli su danas performans ispred zgrade opštine Budva uputivši poruke čelnicima u lokanoj samoupravi, pored ostalog istakavši da su iznevjereni i da godinu nakon izbora nisu ispunjena njihova očekivanja.


Nakon godinu dana građani su očekivali dogovor kao odraz zrelosti i sada se osjećaju iznevjereni, poručeno je iz Pokreta 22. novembar.

“Sve što smo vidjeli prethodnih mjeseci su bahati potezi pojedinaca na visokim funkcijama, animozitete među koalicionim partnerima, očigledna partijska zapošljavanja i nedostatak osnovne komunikacije.”, navedeno je u proglasu.

Navode da su zajedno sa njima digli glas protiv prošlogodišnjeg, kako su kazali, terorisanja te zahtijevaju da opštinski rukovodioci počnu da rade svoj posao i grad dovedu u red.

“Ako vlast i dalje nije formirana, ako ne umijete da se dogovorite, ako je grad u jako lošem stanju i ako niste spremni da se uhvatite u koštac sa onim što je građanima bitno, odgovor je lak pa, ako vas je već uspjeh preporučio za mjesta koja pokrivate najbolje bi bilo da se tim uspjesima i vratite.”, zaključuje se u proglasu Pokreta 22. novembar.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *