Objavili dokument na Facebook-u Pristalice DPS-a nakon cetinjskih izbora 2013. godine | Izvor: Vijesti Online/Vesko Belojević

Stara garda LSCG: DPS naplatio od prijestonice više od 33 hiljade eura

Dopis
Saopštenje: Stara garda LSCG

Stara garda LSCG na Facebook-u je objavila na koji način je DPS, koristeći poziciju vlasti, naplatio potraživanje od Prijestonice Cetinje u iznosu od 33.753,42 eura shodno Ugovoru o cesiji od 30.06.2020. godine, iako je u tom trenutku, kako se navodi, imao dug prema Prijestonici u iznosu od 120 000 eura.

„Umjesto da DPS izmiri obavezu od 120 hiljada eura prema gradu i građanima Cetinja, koristeći poziciju vlasti na Cetinju kroz cesiju sa Upravom za imovinu, naplaćuju više od 33 hiljade eura na štetu građana Prijestonice.”

Iz Stare garde navode da da je DPS zloupotrebljavajući poziciju vlasti naplatio sredstva iako je imao puno veće dugovanje prema Prijestonici Cetinje.

Ugovor o cesiji | Izvor: Facebook

„Nova vlast će nastaviti da objavljuje sve primjere zloupotrebe vlasti u prethodnom periodu, kako bi građani bili adekvatno informisani o djelovanju koje je dovelo do više od 38 miliona eura duga”, zaključuje se u objavi Stare garde.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *