Nova saznanja o Koronavirusu: Betmen iznerviran Džokerovim uspjehom proširio virus!

Živa Neistina

Najviše prihvaćena teorija je da Koronavirus (SARS-CoV-2) vodi porijeklo od slijepog miša, ali kako je došlo do toga da virus pređe na čovjeka?

Krivci su Betmen i Džoker! Dobro ste pročitali. Krenimo redom, iako ćemo u ovom izvještaju samo zagolicati maštu.

Prvo je Džoker odlučio da sam snimi film što je Betmen prihvatio u stilu – ma OK, neka taj luzer radi šta ‘oće. Međutim kada je krajem godine film prikazan u Italiji i počeo da bilježi velike uspjehe Betmen počinje da ludi.

Znajući da u Kini nastupa godina Miša kada se oni pitaju za sve, stupa u kontakt sa lokalnim slijepim miševima i stvar je gotova. Ipak ne leži vraže sve bi se završilo na teritoriji Azije da Džokeru početkom 2020. godine nije dodijeljen Oskar i to dva sa jedanaest nominacija, e tu je Betmen totalno eksplodirao i organizuje širenje virusa širom svijeta. Zemlje se nižu, a najbitnije, stupa u kontakt sa tzv. Slijepim Miševima navijačima fudbalskog kluba Valensija.

Ostalo znate, Holivud (Prvi slučajevi SARS-CoV-2 u Kaliforniji), Nju Jork – Gotam siti (Najviše pogođen grad u SAD), takođe Betmen i miševi naročito su bili ljuti na namjernu igru brojeva kojom su se Joker i njegovi tvorci poslužili. Korišćenje frekvencije broja 22 sa ciljem da se materijalizuje snimanje filma nije moglo proći bez naplate. Film traje 2 sata i 2 minuta, glavni glumac gubi 22kg pripremajući se za ulogu, Džoker dva puta kuca na vratima Betmena, 11 nominacija sa 2 nagrade itd. sve je to uticalo da se slijepi miš u svojoj godini osjeti potcijenjeno i uzvrati udarac žestoko. Čitava priča će se završiti uskoro kad se umiješa…Supermen?

Do tada ili do novog izvještaja pratite savjete nadležnih, perite ruke i ostanite doma.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *