Po mišljenju mnogih – broj jedan u svijetu elektronske muzike

Ernan Kataneo stiže na RUBIX 2024!

Umjetnost

Uđite u svijet magičnih zvukova s Ernanom Kataneom, čarobnjakom progresivnog house-a, koji dolazi zasvijetliti posljednju noć RUBIX Festivala u Tivtu. Ovaj argentinski DJ i producent, poznat po svojoj sposobnosti da transformiše elektronsku muziku u nešto mnogo dublje i emotivnije, svojim jedinstvenim setovima već decenijama oduševljava fanove širom svijeta. Njegova diskografija, koja obuhvata brojne albume kao što su Sudbeat Music, Renaissance i Balanc, jasno govori o njegovoj posvećenosti i strasti prema muzici.
Kataneo nije samo izvanredan producent; on je i performer umjetnik čiji su živi nastupi nešto što se mora doživjeti.
Njegovi nastupi na festivalima kao što su Burning Man i Tomorrowland postali su legendarni, a njegove rezidencije u klubovima kao što su Pacha u Buenos Ajresu i Ministry of Sound u Londonu kultni su događaji koji privlače ljubitelje elektronske muzike iz svih krajeva svijeta.
Na Rubix Festivalu, Kataneo će voditi publiku na putovanje kroz svoje najznačajnije uratke, uz live performans koji obećava da će biti pun emocionalnog beat-a i tehničke savršenosti.
Pridružite se ovom muzičkom pioniru dok on koristi svoje umijeće da prikaže svoj specifični zvuk, u koji su utkani elementi trance-a, techno-a i deep house-a, stvarajući moćnu sinergiju koja će vas držati na nogama cijelu noć.
Za sve ljubitelje elektronske muzike, noć uz Ernana Katanea na Rubix Festivalu biće vrhunac ljeta, spoj umjetnosti, strasti i pulsirajuće energije.
Ne propustite priliku da budete dio ove izuzetne muzičke avanture!
Organizatori Rubix Festivala ponovo zaslužuju posebne pohvale za izbor izvođača i lica festivala.
javniservis.me


Treći dan Rubix festivala će, kao i prethodne godine, biti posvećen elektronskom zvuku. 10. avgusta 2024. godine, na Sinhro bini u Porto Montengru, nastupiće jedan od najvećih, legendarni argentinski DJ poznat kao El Maestro, ikona među ljubiteljima muzike u cijelom svijetu, Ernan Kataneo.

Njegovu bogatu karijeru krasi preko trideset godina iskustva, trideset singlova i pedest remiksa. Ernan Kataneo je ostavio neizbrisiv trag u svijetu podzemne house scene. Njegovo ime postalo je sinonim za predanost, strast i neumornu posvećenost jedinstvenoj muzici, koju je teško definisati, ali je itekako prepoznatljiva.

Hernan je osvojio srca ljubitelja elektronske muzike svojim legendaranim setovima, koji su nerijetko trajali cijele večeri. Osvajajući svaki kutak planete, od brazilskog Warunga, japanskog Yellowa, do Avalona u Los Anđelesu i Ministry of Sound u Londonu, dokazao je zadivljujuć talenat i strast prema muzici.

Iznad svojih vlastitih dostignuća, postoje mnogo dublji motivi koji pokreću ovog, trentno najcijenjenijeg izvođača muzike u Argentini. Kroz svoje DJ setove, vlastitu Sudbeat music platformu i svjetski poznati radio šou Resident, Ernan ne prestaje da povezuje globalnu zajednicu i pruža platformu koja omogućava novim zvijezdama da zablistaju.

Hernanov dolazak na Rubix 24 oduševio je mlade generacije širom Crne Gore i regiona, a organizatori festivala sa ponosom obećavaju najbolju žurku u sezoni!

Poslušajte jedan od njegovih posljednjih nastupa:

Karte za Rubix 2024, sve potrebne informacije, novosti i benefite, možete pronaći na sajtu www.rubixfestival.me i Instagram stranici rubixfestival.

Sačuvajte vrijeme i dobru energiju i pripremite se za spektal ovog ljeta, od 8. do 10. avgusta u Porto Montenegru!

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *