Ekstradicija laži

Dežavi
Piše: Dejan Pejović

Antenu M i Portal Analitiku ne čitam. Nisam ni kada sam bio “situaš”, a kamoli sada kada sam “iznadsituaš”. Ipak, ima to ipak.

Došao mi u orbitu juče objavljeni tekst na Anteni M koji potpisuje izvjesni Đorđe Šćepović kojeg sam svojevremeno zamijetio na Gradskoj TV.

Zanimljiv naslov: “Tradicija laži”.

Međutim, laž već na početku teksta koji valjda za cilj ima raskrinkati laži. Laž lako provjerljiva na tek malo google-anje, ako već sjećanje popusti.

Kaže se, ovaj, laže se u tekstu: “Duško Knežević postaje ikona tzv. građanskih protesta #oduprise

Kraj citata.

E tad i sad, mrčene istine radi.

Odmah nakon prvih protesta i njegovih Instragram čestitki bili smo jasni, javno smo mu zahvalili na snimku i poručili mu da on (Di Kej) ne može biti naš partner. Čovjek koji je muljao milione sa Milom i “Gangom” ne može biti naš, a kamoli vođa protesta. Kada je uklavirio da nema šanse ni odozdo ni odozgo da uđe u protestnu strukturu bezuspješno je organizovao svoj protest pod sloganom “Do slobode”, a koji je podržao Demokratski Front.

Na samom snimku “Koverte” sa Migom on je taj koji daje novac, te za nas koji smo bili pod sloganom #oduprise javno smo saopštavali da on može biti samo svjedok saradnik, ako tako odluče jednog dana oslobođeni pravosudni organi.

Mi smo se borili i za oslabađanje pravosuđa kako bi i njemu i svim drugim bilo omogućeno pravedno suđenje. Borili smo se za to i kao pojedinci mnogo prije nego je njega Milo Đ. puštio niz vodu.

Smušenost tadašnje opozicije da pravilno odreaguje na “Kovertu” je bila dodatni triger da se mi tada okupimo i povedemo okupljanja.

Sve se ovo lasno može iz-googlat, ali to bi značilo da DPS-u vjerni kolumnisti konačno ištu istinu, a ona je zaista bolna ili što bi rekao Sveto, zaboravljeni, Marović, “doista” bolna po svim šavovima.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *