Velika pobjeda

Javni Kanal

Zašto je velika pobjeda za Crnu Goru? Prosto zamislite kako bi bilo mizerno da je drugačiji rezultat. Srećna bi bila samo mala interesna grupica na vrhu, a radovala bi se jedino kolona pod njom. Suprotno, danas je čitava Crna Gora srećna, pa i ona koja misli da će se polje pod njima otvoriti, da će ih susjedno progutati.
Posljednjih pet godina, da ne idemo u prošlost ‒ dalje 25 godina, prošli smo kroz torturu: prvo fizičku, onda medijsku manipulativnu, a sve to ogrnuto korupcijom, otimačinom i praćeno policijskom represijom. Zašto, zbog koga-čega?

U neđelju je poražena isključivo ona Crna Gora koju su hranile hulje, poltronska, špijunska, lopovska, sramna Crna Gora. Podigla se Crna Gora koju volimo, drugarska, široka, vrijedna. Zemlja svih nas, koja jedino može da živi ako uvaži sve svoje ljude i njihove različitosti. Ali ne lažno uz korist, nego istinski. I to je ona država kao perjanik slobode!

Na izborima, koje je mafija organizovala na datum koji su sami izabrali, pod uslovima koje su sami postavili, listiće štampali, softver implementirali i bezgranične pakete mjera podijelili, građani su rekli svoje ‒ predali moć, sad je na liderima opozicije da je realizuju. Nagledali smo se scenarija za otimačinu i valjda niko više nije mali da nasjedne, a već vidimo pokušaje od strane tzv Udbe i to vam je ona špijunska, poltronska Crna Gora koju treba dokrajčiti.

Uredništvo portala

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *