Protiv aMNEzije – Podrška Filipu Adžiću

Dopis

Patriota Filip je bio na ulici protiv korupcionaša Mila, DIKEJ-a & co. Patriota Filip je bio na protestima i kada se DF-u stalo u odbranu njihovog prava na protest iako, kao ni mi, svjetonazorski sa njima nema nikakve zajedničke tačke. Patriota Filip je bio uz majke kad su se borile za svoja prava. Patriota Filip je bio na Sinjajevini da se suprotstavi samovolji ministra koji je vojsku okrenuo protiv građana. Patriota Filip je bio u Pljevljima kad se iz raznih kuhinja prijetilo međuvjerskim sukobima. Patriota Filip je bio na Cetinju da se za svoju zajednicu suprotstavi zakonima Divljeg zapada koji u njoj vladaju.
Kako nije sramota te navodne patriote da prozivaju Filipa Adžića za nešto što su ranijih decenija Amfilohije i Milo koji mu je ljubio skute mogli riješiti stotinu puta. Đe su bili patriota Šuković & co. da kažu što će pokojni Amfilohije u Živoj Istini na Anteni M, onaj isti koji bacao anateme?
Aha, tada je Milu bilo sve potaman.
Sramotne su kvalifikacije koje se čuju ovih dana na račun ovoga momka i podvale da od njega, čoče, zavisi sudbina Crne Gore. Taj problem može da se riješi samo dogovorom svih strana i nikako ne zavisi od volje ili glasa jednog čovjeka.


Ranije sam pisao o ovome, kada smo se svako na svoj način borili za slobodu, ali je momenat da ponovim.
Slika je nastala u februaru 2017. na protestu majki ispred zgrade Vlade Crne Gore.

Nismo mi stojali iza ovog transparenta kao članovi stranaka, ovih ili onih formalnih i neformalnih organizacija.
Stojali smo kao ljudi!
Stojimo i danas kao ljudi koji VJERUJU da je više od ičega supstancu crnogorskog građanina izjela korupcija i bahatost onih koji su se krili iza crnogorskog barjaka nego bilo kakve prosprske frakcije, uglavnom nastale iz jedinstvenog DPS-a, jer su bili opozicija svih prethodnih godina.


U ime redakcije Javnog Servisa(tačka)Me
Dejan Pejović

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *