Nenavijački komentar

Riječ(i)Građana

Na licu mjesta: vozač Džoud Džonson

1.ZBNK odličan rezultat, s obzirom na to da su ostali bez nosioca liste sa parlamentarnih izbora. Nebitno u ovom momentu, zašto se to desilo da ostanu bez podrške svog premijera, ali su ostali. To nije mala stvar, priznaće svako ko je nenavijač.

2.Nosilac liste ZBCG, sa parlamentarnih izbora, premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić je maltene direktno podržao glavnog suparnika MNN, a Mickey and co. najdirektnije podržao Moma. Takođe i admin MCP Joanikije je podržao MNN.

Ako je to mala stvar koju je ZBNK imao protiv sebe, Vladu CG, MCP, I i II famelju i našeg Daku, onda možemo govoriti o lošem rezultatu ZBNK. Ako je mala stvar, proći ponovo kroz navedeno…? Dodati “Ne damo Nikšić”, lokalni plenum083 i Lekiosa, nikad prežaljenog predsjednika Crne Gore, isto sa DF-ove nekad liste, nosioc, bješe.

Sasvim je druga stvar što Daka i ja mislimo o ZBNK grupaciji, ali ovo su fakti. Dakle ovo pišem samo i samo u kontekstu jutrošnje priče da je DF najveći gubitnik, ne računajući DF-ove IN4s i Vučićeve analitičare.

Gubitnici su samo u smislu sopstvenih tlapnji da idu na apsolutnu pobjedu, a koju su pronosili duž celog srpskog sveta, a što je bila nebuloza tako svojstvena tom svijetu.

Da su samo rekli, veselite se i u dom i u rod, mi sigurno dajemo predsjednika opštine, ali mitovi su ih vazda više zanimali.

Sve u svemu, svi su pobijedili, i svi su izgubili.

Pardon, osim SDP-a, koji je samo izgubio stolicu koju, kako reče naš Daka, koju su držali u Nikšiću od 1993.

A naš Daka sa drugovima entuzijastima je dobio.

Sve u svemu, biće vaskrsenja, a malo i neće.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *