Podrška za Dr Vlada

Riječ(i)Građana

Piše: Antonela Rajčević

Kao dugogodišnja pacijentkinja Specijalne bolnice za ortopediju, neurologiju i neurohirurgiju “Vaso Ćukovic” Risan, moram da reagujem na pomen stupidne ideje da se Dr Vlada Popovića smijeni sa mjesta direktora te ustanove.

Od pracinjaka, na sto je licila bolnica u Risnu u ranijem periodu, pored uvijek jednako nesporne strucnosti ljekara koji tamo rade, za mandata Dr Vlada to je postao savršeno uređen, savremeno opremljen i organizovan medicinski centar, gdje posljednih godina nikad, a tamo sam često, nisam čekala red duže od pola sata. Nekad veoma nemotivisano medicinsko osoblje sada me dočekuje zadovoljno i s osmjehom. A ovdje gravitira cijela Crna Gora kada su u pitanju ortopedija, neurologija i neurohirurgija.

Imam ozbiljnu dijagnozu koja po svim doktorima zahtijeva hitnu neurohiruršku intervenciju. Dr Popović se s uspjehom bori za mene dostupnim tradicionalnim metodama liječenja, uz obećanje da je on kao direktor specijalizovane bolnice zdravstvenog sistema čiji sam osiguranik dužan da mi u Risnu organizuje svaki profil stručnjaka kada naš kadar nije dorastao problemu, ako se ispostavi potrebnim.

U Igalu sam upoznala šest ljudi iz Crne Gore, koje je Dr Vlado Popović operisao u proteklih godinu dana. Svi ga smatraju svojim ličnim prijateljem, tako o njemu govore. Jer pravi je doktor zaista liječnik, nema tu foliranja.

Ne dirajte tamo gdje, i pored ludila koje živimo, imamo ljude koje vodi savjest, posvećenost i neupitna stručnost. Toga u ovom šupku od svijeta malo gdje imamo.

Što vam je, jadni ne bili?

Izvor: Facebook

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *