Imenovanje

Riječ(i)Građana

Piše: Omer Šarkić

Rada Višnjić je imenovana za direktoricu Osnovne škole u Baru. U žiži javnosti je došla kada je djeci u školi dala da crta štrumpfove sa trobojkama, zatim kada ih je odvela u crkvu, na molitvu. Najprije je bila disciplinski kažnjena, a poslije drugog incidenta i suspendovana, mislim. Njena odbrana je bila veoma zanimljiva, objavila je da je uvijek bila uz DPS i, da nju, za razliku od drugih, nijesu morali pozivati na glasanje jer je uvijek glasala DPS.

Objave na društvenim mrežama gospođe Rade Višnjić su ispod svakog nivoa bilo koga ko imalo drži do sebe i svog dostojanstva, a ne osobe koja je prosvjetni radnik, budući direktor osnovne vaspitne ustanove. Tako je Rada Višnjić, nedavno, poslije udesa koji je imala poslanica Suada Zoronjić, zlobno likovala na društvenim mrežama zbog automobilske nesreće u koje je ova pretrpjela lakše povrede.

Ako građani Bara, ali i cijele Crne Gore ostanu gluvi na ovakvo namještenje, onda smo svi zajedno dotakli veće dno od onog koje nam je priređivao nekadašnji ministar prosvjete, Slavoljub Stijepović. Gospođa Bratić pokazuje da je moguće biti gori u odabiru kadrova i rukovođenju ministarstvom i od samog Stijepovića, što sam mislio da je prosto nemoguće.

Pozivam, prije svega građane Bara, da se oštro, pa i protestima suprotstave ovakvom namještenju, a pažljivo ću posmatrati reakcije tzv. Građanskog pokreta URA na ovaj javni šamar, uvredu svoje poslanice i pokušaj poniženja koje im je priredila ministarka Bratić imenujući dotičnu za direktorku osnovne škole.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *