Pojačano prisustvo objavilo album “U mojoj kući”

Umjetnost

Pojačano prisustvo je bend iz Podgorice koji čine Jelena LabanPavle Prelević i Ilija Gajević. Članove benda veže zajedničko pozorišno iskustvo i stvaralaštvo. Muziku stvaraju kroz slobodno i zaumno poigravanje sa različitim žanrovima i strukturama. Sredstva koja koriste dolaze iz hip hopa, elektronike, alternativnog roka i nojza sa izraženim rečitativom. 

U mojoj kući je debitantski album benda. Producent albuma je Andrija Pejović, čiji je kreativni doprinos u oblikovanju albuma ravnopravan ostalim članovima benda. Sniman je u Pejović Guitars studiju. Grafički dizajn uradila je Ivana Vujošević. Album je dostupan na YouTube (https://www.youtube.com/@Pojacanoprisustvo) i Bandcamp (https://pojacanoprisustvo.bandcamp.com/) kanalima benda, a uskoro i na drugim onlajn platformama za slušanje muzike (SpotifyDeezerApple Music…). Snimanje albuma podržao je Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada Podgorica. 

“Pojačano prisustvo nastaje u praznom prostoru. U mojoj kući tragamo za ispunjenjem tog prostora. Uđite, pridružite nam se. Budimo prisutni.”

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *