Bustin Džiber objavio singl „Stranac”

Umjetnost

Ilija Maslovar objavio je na svom YouTube kanalu singl „Stranac”, pod pseudonimom Bustin Džiber. Maslovar je bivši član one hit wonder grupe iz Kotora Eli? Es! i trenutni je član Teatra 303. U muzici se oprobao u širokom polju djelovanja: od pisanja pjesmi, pravljenja matrica, snimanja, miksanja, masterovanja, DJ-inga i produciranja. Za Javni Servis kaže da ga uskoro možemo očekivati i u saradnjama sa drugim muzičarima.

🅹🆂: Što te najviše gura da stvaraš?

Bustin Džiber: Inspiraciju najviše pronalazim u dešavanjima iz ličnog života kao i u okolini u kojoj živim i ljudima među kojima se krećem. To najbolje pokazuje moj poslednji singl „Stranac”.

🅹🆂: Radiš za svoj gušt, pa kome se dopadne, dopadne ili stvaraš kao da si onaj Biber, za publiku?

B.Dž.: U tome je i fora, zato je moje ime izvrnuta verzija Justin Biebera. Normalno je da prije svega stvaram za svoj gušt, jer čim prestaneš sa tim i pređeš da radiš striktno zarad publike gubiš svoj umjetnički kredibilitet.

🅹🆂: U kojim žanrovskim vodama najbolje plivaš?

B.Dž.: Ne želim da se ograničavam čak ni na samo jedan žanr. Odrastao sam slušajući ražne žanrove, od rocka, hip hopa, metala, više podžanrova edm-a, tako da očekujte svašta.

🅹🆂: Šta je sljedeće što možemo da očekujemo?

B. Dž.: Album trenutno nemam u planu, smatram da je sad generalno najbolje izbacivati singlove, a i tako ne moram sebe previše ograničavati tematski. Tako imam luksuz da, narodski rečeno, izbacim što me volja.

Bustin Džiber: „Stranac”

Tagged

1 thought on “Bustin Džiber objavio singl „Stranac”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *