Izvor: Facebook

Pet zanimljivih (ili užasno dosadnih) izbornih zapažanja

Dežavi
Piše: Dejan Pejović

Da u stilu exit poll metode izađem iz ovog postizbornog pisanija, odlučio sam izdvojiti još nekoliko zanimljivih zapažanja, koja nisu bila dominantno u fokusu zajednice.

  1. Milo Božović (DF) je uspio u Budvi osvojiti apsolutnu vlast. Osim, ogromnih paruljina koje su bile opticaju i po strani, najblaže reći kontroverze koje kolaju o rečenom Milu, fakat je da je DF vizualna kampanja u Budvi bila modernija nego što sam očekivao.
    No, to nije toliko zanimljivo, koliko činjenica da Bata Carevića nisam vidio niđe, niti na jednoj reklami. Možda ja nisam dovoljno sve to pratio, ali gotovo da sam siguran da je bilo ovako.
    TOBA je prepustio uzde ovih budvanskih izbora u punom smislu nosiocu liste Milu Božoviću. Posebno je zanimljivo jer je TOBA to uradio na vrhuncu svoje moći u Budvi. Neočekivano.

  2. Budvanske demokrate nisu proglasile pobjedu, već su korektno čestitale Božoviću i najavile analizu izbornog poraza. Zanimljivo, iako bi ovo bio sasvim očekivani slijed događaja đe ima i “o” odgovornosti i “d” od demokratije, umjesto ovoga što smo vidjeli u drugim opštinama. A vidjeli smo da kaput ili značajno lošiji rezultat u odnosu na ranije izborne cirkuse, da se proglašava nekakva pobjeda.

  3. Brakenews. Ivanović iz SNEPA, predsjednik OO SNEP PODGORICA, podnio ostavku na to mjesto zbog izbornog neuspjeha. Aferim.

  4. Razmišljao sam o kongresima, konvencijama i postizbornim presicama Demokratske Crne Gore. Podsjeća me duh tih eventa na miks TV TOŠA i TOP VOLLEY kvizova. Sjetićete se ako ništa, one famozne rečenice. “A sad aplauz”.

  5. Ovo što su danas sjeli na dojč četiri nosioca listi u Podgorici, te je to udarna vijest, govori o tome koliko su se očekivanja javnosti srozala do dna, da je navedeni Jakovov selfi u ravni sa čudom.

Eto pet onako zanimljivih ili užasno dosadnih detalja, zavisno od afiniteta čitalaca.

Tagged

1 thought on “Pet zanimljivih (ili užasno dosadnih) izbornih zapažanja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *